'Diablo:' Netflix i Blizzard navodno rade na Novoj Seriji!

‘Diablo:’ Netflix i Blizzard navodno rade na Novoj Seriji!

Nakon ludog uspjeha Netflix serije Castlevania, ne čudi da kompanije želi još dublje zaći u svijet video igara, a čini se kako je sljedeća igra na redu DIABLO!!!! Trebam li reći koliko me ova vijest raduje?!?!
Nakon velikog uzbuđenja oko Blizzardove Diablo igre koja uskoro dolazi na Nintendo Switch, sada je savršeno vrijeme za otkriti planove o adaptaciji ove voljene serije video igara. Glasine kažu da su već našli scenarista.

Ove glasine još nisu potvrđene i trebaju biti uzete sa zadrškom kada gledamo izvor. Međutim, vrijeme za to je savršeno i Netflix je sve više zašao u svijet video igara i anima općenito.

'Diablo:' Netflix i Blizzard navodno rade na Novoj Seriji!

Prema Revenge of the Fans web stranici, Hellboy scenarist Andrew Cosby je upitan da piše scenarij za nadolazeću Diablo Netflix seriju. Za sada nikakvi drugi detalji nisu izašli o ovoj navodnoj seriji – koja će biti bazirana na video igri koja je prvi puta izašla sada već davne 1996. godine (ajme sam ostario) – ali ako se ove glasine pokažu istinitima, ovo će biti odličan dan za ljubitelje Diablo franšize.

S BlizzCon koji nam se uskoro približava, vrlo je moguće da ako će potvrda za seriju doći, da će doći upravo tamo. To je najveći događaj za kompaniju i koje je bolje mjesto za napraviti tako veliku objavu. S obzirom na to da je zadnjih godina World of Warcraft imao pozornicu, sada je vrijeme na Diablo – što ove glasine čini još više mogućima.

Drugi detalj o kojima ne znamo ništa su na čemu će serija zapravo biti bazirana. Hoće li biti bazirana na nekoj od tri igre koje su izašle ili samo djelomična adaptacija svijeta Diabla, to još nažalost ne znamo. S Diablo III koji uskoro dolazi na Switch, bilo bi idealno vrijeme da Netflix izbaci seriju.

Nažalost druge detalje još nemamo, ali s obzirom na to da sam veliki ljubitelj igre, čim nešto izađe odmah objavljujem.

Ima li ljubitelja Diablo serijala i jel bo voljeli vidjeti seriju na malim ekranima?

Druge je zanimalo i ovo...