Pogledajte borbu Conora McGregora i The Mountain iz 'Game Of Thrones'

Pogledajte borbu Conora McGregora i The Mountain iz ‘Game Of Thrones’

Hafpora Juliusa Bjornssona ćemo pamtiti kao Game of Thrones zvijezdu Ser Gregora ‘The Mountain’ Cleganea. On je profesionalni strongman i prvi koji je u jednoj kalendarskoj godini uspio osvojiti “Arnold Strongman Classic,” “Europe’s Strongest Man” i “World’s Strongest Man.” UFC borac Conor McGregor je odlučio sudjelovati u sparing sesiji s ovom planinom od čovjeka.

Conor McGregor vs ‘The Mountain’

Slavne osobe konstantno žele okršaj s  ‘The Notorious’. U jednoj službenoj smo imali prilike vidjeti kako Conor ulazi u boksački ring s Floyd Mayweather Jr. To nije bila prijateljska borba, ali nakon gledanja borbe iza zatvorenih vrata između ovog Irca i Bjornssona, fanovi mogu odahnuti. Nesumnjivo, ‘The Notorious’ neće doživjeti istu sudbinu kao i ‘The Viper.’

Obojica su imali slične karakteristike. Bili su brzi i natjerali ‘The Mountain’ da grabi divlje i u prazno. Irac je proveo dobar dio vremena plešući oko protivnika, udarajući ga u njegovu sredinu. U jednom trenutku, fanovi su se pobojali za ‘The Notoriousa’ jer je ostao zarobljen u ogromnim rukama većeg muškarca. Nakon 70 sekundi borbe, ‘The Notoriouseva’ lijeva noga je ostala zarobljena, ali uspio se osloboditi bez većih problema.

Prijateljska sparing sesija završila je zagrljajem ovog dvojca.

Bjornsson je puštao Conora van iz kuta često i nisu si nanosili neke velike ozljede. Udarci su bili dosta slabi za njihove standarde.

Cijelu borbu možete pogledati ispod.

Similar Posts