'WandaVision' serija potvrdila tko je najmoćniji MCU lik!

‘WandaVision’ serija potvrdila tko je najmoćniji MCU lik!

Izgleda da viš nema sumnje – Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) je najjača Osvetnica. I ne samo to, već je lik svejedno najmoćniji lik u Marvel Cinematic Universeu, kako govori činjenica u najnovijoj epizodi serije WandaVision. U toj epizodi spomenuta ne serija imena ostalih članova Avengersa i velikog negativca, pa se došlo do sigurnog zaključka – nitko ne može pobijediti Scarlet Witch na bojnom polju.

SLIJEDI BLAGI SPOILER ALERT ZA PRETHODNU EPIZODU WANDAVISION!

Ovaj put WandaVision je napokon kombinirao dvije različite priče koje su se događale u seriji. Kako smo pisali u našem osvrtu – serija provodi jednaka vremena u Wandinom svijetu sitcoma i stvarnom svijetu, dok gledamo SWORD dok se pokušava nositi s rastućom prijetnjom.

Brzo doznajemo da Wanda može preurediti stvarnost. Osim što ljude tjera na halucinacije, slično kao što smo vidjeli u Avengers: Age of Ultron, ona zapravo može manipulirati svijetom u kojem živimo. U tom slučaju, Monica Rambeau (Teyonah Parris) istraživala je odjeću iz 1970-ih koju je uspjela iznijeti iz WandaWorlda. Nakon njezine procjene, otkrila je da je Wandina stvarnost promijenila kevlarni pancir prsluk koji je nosila kad je prvi put bila uvučena u alternativnu stvarnost. Wanda je uspjela preurediti pancirku i pretvoriti ga u plavu haljinu u kakvoj smo vidjeli Monicu u prošlim epizodama.

Ali to nije ni početak. U razgovoru s Jimmyjem Wooom (Randall Park) i Darcyjem Lewisom (Kat Dennings), Monica počinje raspravljati o vještinama nekih Osvetnika. Podsjeća svoje suradnike da je Wanda lako mogla i sama pobijediti Thanosa, samo da nije pozvao na zračni napad koji je opuhao veći dio bojnog polja.

Skupina je za usporedbu uzela i Kapetanicu Marvel (Brie Larson), još jednog člana Osvetnika koja je dobila moći od Infinity Stonesa. Iako je Monica brzo promijenila temu, poanta ostaje – opća populacija MCU-a čvrsto vjeruje da je Wanda najmoćniji lik u svemiru. Slažete li se s tim?

Similar Posts