The Eternals Slika sa Seta Otkriva Scenu iz Marvelove Prošlosti [Camelot?]

The Eternals Slika sa Seta Otkriva Scenu iz Marvelove Prošlosti [Camelot?]

Ova posljednja slika sa snimanja The Eternals filma prikazuje nam sliku iz Marvelove prošlosti i mogućim prvim pogledom na Camelot! Sljedeće godine MCU će lansirati novu franšizu, te upoznati gledatelje s hrpom manje poznatih likova koje je stvorio Jack Kirby.

U stripovima, Eternali su izmišljeni evolucijski rast čovječanstva koji posjeduju supermoći i dulji vijek života od normalnih ljudi. Njih su stvorili Celestiali prije milijun godina, a ova nadnaravna bića su rezultat genetičkih istraživanja što je dovelo do stvaranja dvije odvojene rase: Eternala i Devianta. Sljedeće godine Eternal film bi se trebao odvijati tisućama godina, a očekuje se da krene od postanka Eternala, pa sve do danas.

Nova slika je stigla na Reddit i pokazuje ono što se čini kao epski Srednjovjekovni set. To je iz iste serije postavljenih fotografija kao i nedavna snimka Theine Angeline Jolie, potvrđujući da su Eternali umiješani u ovo. Primijetite vatru, koja izgleda kao pogrebna lomača.

Another Eternals BTS photo showing an epic (medieval?) set! from r/MarvelStudiosSpoilers

Naravno, ovdje nema dodatnog konteksta uz ovu sliku, ali ona je bez obzira na to sugestivna. Eternali će uvesti u MCU Black Knighta, superheroja koji koristi mač i magiju, a čija je priča o podrijetlu ukorijenjena u srednjem vijeku. Prvi Black Knight, Sir Percy of Scandia, živio je u dane Camelota. Njega je regrutirao Merlin da upravlja s Ebony Blade, začaranim mačem napravljenim od meteorita. Moglo bi biti, da su u MCU, Eternali zapravo imali neki oblik interakcije sa Sir Percy of Scandia; moguće je da je to čak povezano s MCU podrijetlom Ebony Bladea.

Marvelov Black Knight bi mogao biti jako važan za Avengers 5

Sir Percy of Scandia je bio prvi Black Knight, ali nije bio posljednji. Ebony Blade je prenošen niz Sir Percyjevu krvnu liniju i tijekom stoljeća je stekao potentno Krvno Prokletstvo. Ako su Eternali povezani s podrijetlom Black Knighta u MCU, onda bi to moglo objasniti zašto su ostvarili interakciju sa sadašnjim Kit Haringtonovim Black Knightom; možda se osjećaju nekako odgovornim za ono što mu se dogodilo. To bi potencijalno moglo uspostaviti skandaloznu romansu između Black Knighta i Eternalke Sersi.

U međuvremenu, arthurska postavka mogla bi biti važna iz drugog razloga; jer su se ponavljale glasine da je Marvel također zainteresiran za postavljanje drugog arthurovskog superheroja. U stripovima, Merlin je također dogovoran za stvaranje Captain Britain, koji je zadužen da štiti Ujedinjeno Kraljevstvo od nadnaravnih i ekstradimenzionalnih prijetnji. Avengers: Endgame je čak imao referencu na obitelj Braddock, linija junaka koji tradicionalno nasljeđuju plašt Captain Britain. Ako MCU zaista pravi svoju verziju Camelota u The Eternals filmu, onda je vrlo moguće da Captain Britain neće zaostajati.

Similar Posts