Ben Affleckov Trening za Justice League Film Otkriven [Video u Članku]

Ben Affleckov Trening za Justice League Film Otkriven [Video u Članku]

I dok je Justice League možda debitirao s razočaravajućim recenzijama i brojkama na kino blagajnama, Ben Affleckov Batman je ostao popularan među fanovima. Naravno, dolazak u pravu formu kao Batmana u Justice League zahtijevao je od Ben Afflecka opsežne dnevne treninge.

Kako bi osigurao da je u najboljoj mogućoj formi za Batmana u Justice League, Ben Affleck tse obratio osobnom treneru Magnusu Lygdbacku kako bi mu razvio dnevnu rutinu vježbanja. Sada, novi video za Men’s Health prikazuje Magnusa Lygdbacka koji pojašnjava što je Ben Affleck morao raditi kako bi bio u top formi za ulogu Batmana i objasnio zašto je bilo važno da zvijezda Justice League filma bude što je više moguće snažna:

“Znate Batman po cijele dane nosi vrlo težak oklop na setu snimanja, tako da smo trebali Bena koji može to odijelio nositi po cijele dane.”

Pogledajte video ispod kako bi saznali Ben Affleckovu rutinu vježbanja za Batmana u Justice League filmu.

Nažalost za fanove Ben Affleckovog Batmana, njegovo vrijeme kao Viteza Tame je završilo. Tu ulogu je sada preuzeo Robert Pattinson, koji će glumiti novu, mlađu verziju Batmana u filmu redatelja Matt Reevesa, što znači da će Justice League biti Ben Affleckov posljednji film kao Batman.

Što mislite o Ben Affleckovoj rutini vježbanja za ulogu Batmana u Justice League filmu? Hoćete pokušati postati Batman, barem kod kuće?

Druge je zanimalo i ovo...