Novi Tomb Raider detalji filma navodno otkriveni

Novi Tomb Raider detalji filma navodno otkriveni

Novi Tomb Raider film započinje snimanje u travnju, a sada nam stiže novi izvještaj koji navodno ima nove detalje o nadolazećem nastavku. Pojedinosti nisu baš konkretni ili otkrivajući, ali trebali bi biti obećavajući fanovima koji će se radovati filmu 2021. Još u rujnu otkriveno je da će film izaći 19. ožujka 2021., režirat će ga Ben Wheatley, Amy Jump piše scenarij, a Graham King je producent.

Od ove najave nismo čuli puno o filmu, o kojem vrlo malo znamo. Međutim, prema novom izvještaju Geek Vibes Nationa, nastavak će – poput svog prethodnika – upotrijebiti mješavinu igara na temelju kojih će ispričati svoju priču. Prvi film je kombinirao Tomb Raider reboot igru iz 2013. s njezinim nastavkom, Rise of the Tomb Raider.

U međuvremenu, prema ovom izvještaju, ovaj nastavak bi trebao kombinirati Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider, gdje je ova druga posljednja igra reboota od tri igre Crystal Dynamicsa.

Povrh svega, prenosi se da će vijesti o izboru glumaca uskoro biti objavljene, što ima smisla jer snimanje filma započinje za malo više od mjesec dana. Nažalost, ovdje se isušuju oskudni detalji, ali to je više nego što smo prije znali. U skladu s tim, sve ove informacije treba uzeti sa zadrškom.

Similar Posts