Svi nadolazeći Marvel filmovi

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Datum izlaska: Nepoznato

Status: U razvoju

Redatelj: Peyton Reed

Glume: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pffeifer, Kathryn Newton, Jonathan Majors

Radnja ukratko: Nepoznato, iako je vrlo vjerojatno da ćemo pratiti avanture tandema najsitnijih heroja nakon događanja iz Avengers Endgame. Postoje glasine da bi ovaj film mogao biti prvi korak prema upoznavanju Young Avengers tima u MCU. Potvrđen je debi velikog negativca Kanga the Conquerora.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Datum izlaska: 2023.

Status: U razvoju

Redatelj: James Gunn

Glume: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Karen Gillian, Vin Diesel, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Sean Gunn

Radnja ukratko: Ovaj film je prvotno trebao stići u svibnju 2020., no redatelj/scenarist James Gunn je dobio otkaz zbog čega je film stavljen na čekanje, ali Gunn je naknadno ipak vraćen na prvotnu poziciju. O cijelom projektu se malo toga zna, iako se očekuje debi Adama Warlocka nakon post-credit scene drugog filma. Također se očekuje i povratak cijele originalne ekipe.

Blade

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Datum izlaska: Nepoznato, ne prije 2023.

Status: U razvoju

Redatelj: Nepoznato

Glume: Mahershala Ali

Radnja ukratko: Nepoznato. Prvi film o istoimenom liku nakon originalne trilogije, ali sada kao dio Marvel Filmskog Svemira i sa Oskarovcem Mahershala Alijem u glavnoj ulozi.

Fantastic Four

Svi nadolazeći Marvel filmovi

Datum izlaska: Nepoznato, ne prije 2023.

Status: U razvoju

Redatelj: Jon Watts

Glume: Nepoznato

Radnja ukratko: Iako je imao prava za neke od najpoznatijih Marvel likova, pa tako i prava na prvi Marvel tim uopće, Fox se sa Fantastic Four i nije baš proslavio. Fox je izdao svega tri filma. Prvi film je izašao 2005. te je imao vrlo visoki potencijal, glumačka postava je bila vrlo obećavajuća, no sami film je na kraju ispao goli prosjek. Naravno, preko toga bi se i moglo prijeći da je nastavak popravio njegove greške, no dogodilo se upravo obrnuto. A uz to je još i generalno upropašten debi poznatog lika Silver Surfera na velikom platnu. No ni to nije bilo ono najgore, 2015. godine izašao je reboot sa novom, mladom postavom koji je bio toliko loš da su pokraj njega i prva dva filma djelovali kao epski blockbusteri. Fox je na kraju ispucao svoja tri života, a sada je vrijeme da Disney preuzme kormilo i u sklopu MCU-a stvori film kakvog jedan ovakav tim i zaslužuje. Jon Watts, redatelj MCU Spider-Man trilogije najavljen je kao redatelj i ovo će mu biti četvrti MCU film, čime se izjednačio sa braćom Russo kao redatelj koji je režirao najviše MCU projekata.

Ako vam ni ovo nije dovoljno, na idućoj stranici možete pogledati još neke filmove koje nam Marvel potencijalno sprema. Nijedan od njih nije ni službeno najavljen niti je službeno da će uopće biti snimljeni, ali ipak postoji kakva-takva šansa da ćemo ih nekad, možda, imati priliku gledati.

Druge je zanimalo i ovo...