The New Mutants (2020)

Datum izlaska: za sada nema datum izlaska

Status: Spreman za kino-distribuciju (ili Disney+)

Redatelj: Josh Boone

Glume: Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Henry Zaga, Blu Hunt, Alice Braga

Radnja ukratko: Petero mladih mutanta, zatvorenih na tajnom mjestu protiv svoje volje, primorani su se boriti protiv svojih grijeha iz prošlosti i spasiti se.

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Datum izlaska: Nepoznato (vjerojatno 2023.)

Status: U razvoju, trenutno na čekanju

Redatelj: James Gunn

Glume: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Karen Gillian, Vin Diesel, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki, Sean Gunn

Radnja ukratko: Ovaj film je prvotno trebao stići u svibnju 2020., no redatelj/scenarist James Gunn je dobio otkaz zbog čega je film stavljen na čekanje, ali Gunn je naknadno ipak vraćen na prvotnu poziciju. O cijelom projektu se malo toga zna, iako se očekuje debi Adama Warlocka nakon post-credit scene drugog filma. Također se očekuje i povratak cijele originalne ekipe.

Blade

Datum izlaska: 2022. (nepotvrđeno)

Status: U razvoju

Redatelj: Nepoznato

Glume: Mahershala Ali

Radnja ukratko: Nepoznato. Prvi film o istoimenom liku nakon originalne trilogije, ali sada kao dio Marvel Filmskog Svemira i sa Oskarovcem Mahershala Alijem u glavnoj ulozi.

Neimenovani Ant-Man 3

Datum izlaska: Nepoznato (vjerojatno 2023.)

Status: U razvoju

Redatelj: Peyton Reed

Glume: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Pena, Michael Douglas, Michelle Pffeifer, Emma Fuhrmann

Radnja ukratko: Nepoznato, iako je vrlo vjerojatno da ćemo pratiti avanture tandema najsitnijih heroja nakon događanja iz Avengers Endgame. Postoje glasine da bi ovaj film mogao biti prvi korak prema upoznavanju Young Avengers tima u MCU.

Ako vam ni ovo nije dovoljno, na idućoj stranici možete pogledati još neke filmove koje nam Marvel potencijalno sprema. Nijedan od njih nije ni službeno najavljen niti je službeno da će uopće biti snimljeni, ali ipak postoji kakva-takva šansa da ćemo ih nekad, možda, imati priliku gledati.