Najtočniji TV raspored - Danas Na Televiziji

Najtočniji TV raspored – Danas Na Televiziji

 

Izgleda kao da smo nedavno listali TV raspored na posljednjoj stranici dnevnih novina! Ali ipak danas smo nadomak ideja poput slanja tjednog tv rasporeda u sandučić elektroničke pošte. Ili još bolje, dojave na mobitel u trenutku kada se neki film prikazuje na Cinestar TV ili nekom od HRT programa.

Kao i svaki prosječan hrvat, plaćam HRT pretplatu i volim pogledati dobar film. Naravno, to se dogodi samo ako provjerim HRT TV program na vrijeme. Od tuda dolaze moje lude ideje o dojavi na mobitel kada propustim najbolji film ikada i onda poludim! Umjesto da cijelu nedjelju provedem listajući kanale i gledajući razne TV programe, bilo bi sjajno da mi stigne dojava o programu i vremenu prikazivanja.

Tjedni TV raspored

Možda jednog dana, to i bude moguće. Do onda, moram se zadovoljit sa tjednim TV rasporedom i pametnim planiranjem sa svojim kalendarom. Ne smijem se žalit jer od nedavno koristim blagodati “snimalice” kod lokalnog pružatelja. Od onda sam praktički prestao gledati tjedne TV rasporede. Bez obzira gledao ja CineStar, HRT ili drugi program, gledam navečer filmove koji su se prethodno prikazivali.

Jedini problem mi predstavlja Nova TV jer tu snimalica nije podržana. Još ako tome pridodamo brojne reklame tokom filmova, ne sjećam se kada sam posljednji put gledao film na Novoj TV. Što je prava šteta jer znao sam vidjeti u TV programu da prikazuju blockbustere.

Nova TV raspored

 

Nova TV ima dobar raspored nedjeljom, ako vam reklame nisu problem. Na tablici iznad možete vidjeti što se danas prikazuje na Nova TV.

A u subotu? Ne znam, pogledaj TV raspored

Tko zna koliko smo dobrih filmova i serija propustili jer nismo dobro podesili podsjetnike ili smo jednostavno propustili guglati “tv raspored subota”. Da vas pitam, koliko puta tjedno u Google upišete “Cinestar tv program”? Ja osobno barem jednom tjedno. Imamo doma pretplatu na sve CineStar kanale i uvijek sam u potrazi za dobrim filmom!

To pogotovo dolazi do izražaja kada je vikend. Ako ne živite sami, sigurno vas netko barem jednom dnevno pita “jel ima što na televiziji” ili “jel ima večeras kakav dobar film”?! Kad bi barem dobio 1 kunu svaki put kad me netko pita “jel ima što na telkaču?”.

Najtočniji TV raspored - Danas Na Televiziji

Cinestar tv program

Ako već niste shvatili iz ovog članka, ja reklame ne volim gledati. Zato preferiram CineStar programe. Ponekad kada se osjećam dovoljno šašavo i napravili smo kokice, za vrijeme uvodne CineStar špice znam ostale gledatelje filma nasmijati sa izgovaranjem “Kina s pet zvijezdica, uživajte u filmu”. Ponekad me i gadjaju kokicama zbog toga, al što se može. Ponekad je publika zahtjevna.

Ovo je posebno dobro funkcioniralo za vrijeme lock-downa, ali porota još uvijek razmatra da li će se i dalje prakticirati. Hej, ako gledate film putem projektora i platna, možda i nije toliko šašavo bez obzira što ste doma, a ne u kino dvorani!

 

Da li bi bilo prečudno da Svijet Filma ima svoj TV raspored ili vam to ima smisla? Mi razmišljamo o uvodjenju, pa svakako javite ako bi vam bilo od koristi. Do onda, slobodno koristite ove TV programe iznad.

Sve u svemu, zaista se nadam da će jednog dana biti još lakše i efikasnije pratiti što se prikazuje na lokalnim TV programima. Pogotovo filmovi i serije bez reklama! Snimalica je odličan izbor i novi dodatak, al to ne rješava problem propuštanja dobrog filma ili serije. Moram znati kada postaviti snimalicu.

Naravno, sve ovo su “first-world-problems”, al ako ste pravi filmofil i gledanje serija je svakodnevnica, onda ipak postoji interes i jedan dio vremena odlazi na planiranje gledanja filmova i serija.


Druge je zanimalo i ovo...