Recenzija: Brigsby Bear (2017) - Svijet filma

Recenzija: Brigsby Bear (2017)

Brigsby Bear je jedan drugačiji, zabavan i iznenađujuće dobar drama/komedija film.

Žanr filma:

Komedija, drama

Redatelj:

Dave McCary

Scenarist:

Kevin Costello, Kyle Mooney

Glumci:

Kyle Mooney, Mark Hamill, Jane Adams

 Brigsby Bear (2017) on IMDb

Recenzija: Brigsby Bear (2017)

Brigsby Bear ja Američka komedija, drama film, redatelja Dave McCary. Zvijezde filma su Kyle Mooney, Mark Hamill, Greg Kinnear, Matt Walsh, Michaela Watkins, Jorge Lendeborg Jr. i Ryan Simpkins. Mooney i njegov prijatelj Kevin Costello su napisali scenarij za film.

Priča filma se vrti oko James Pope (Mooney), muškarca opsjednutim dječjim televizijskim programom naziva Brigsby Bear Adventures. Kada serija naglo prekine, njegov život se promjeni zauvijek, te on kreće na avanturu, kako bi završio priču serije do kraja. Kako bi to uspio mora se suočiti sa stvarnošću novog svijeta o kojem ne zna ništa.

Ovo je jedan vrlo interesantan film, film o kojem nije bilo puno riječi, najava i pompe, a ispao je vrlo dobar i zabavan. Ono što se ne vidi iz ovog kratkog opisa priče, a ne bi vam htio kvariti film ako ga budete htjeli pogledati, je to da je ovaj film zapravo velika dramatična ili čak tragična priča, ali nije uopće pravljen na takav način, nego je pravljen na jedan duhoviti, topli i zabavan način.

Jedina zamjerka filmu mi je to što je malo pre kratak. Htio sam ga gledati još. Malo prebrzo se glavni glumac James Pope (Mooney) uključio u svoj novi život, uključujući prijatelje i obitelj, te iako potpuno stran, tom ‘novom’ svijetu, izgledalo je kao da je upravo on cijelo vrijeme u kontroli.

Ako ste zainteresirani za nešto novo, zabavno, na trenutke i duhovito, dajte ovom filmu priliku, neće vas razočarati.

Similar Posts