Netflixova Resident Evil serija bi trebala započeti snimanje u lipnju

Netflixova Resident Evil serija bi trebala započeti snimanje u lipnju

Prema novom izvještaju Redanian Intelligencea, Netflixova serija Resident Evil ulazi u proizvodnju u lipnju. Citirajući “produkcijski popis,” (treba napomenuti da se ovaj popis ne može neovisno provjeriti) Redanian je otkrio da će se serija početi snimati u Južnoj Africi ovog lipnja.

Raspored također otkriva da će se snimanje završiti u listopadu, za što će još trebati nekoliko mjeseci post-produkcije (uređivanje, efekti itd.). Izgleda da će i Netflixova Resident Evil serija imati 8 epizoda u trajanju od jednog sata, što je uobičajeno za Netflixove originalne serije (koje imaju 8-13 epizoda).

Netflixova Resident Evil serija prvobitno je otkrivena kao TV serija još u 2014. godini, a Constantin films (producentska kuća koja stoji iza live-action Resident Evil filmova) nekoliko godina se kreće između serije i ponovnog pokretanja filma nakon što je The Final Chapter (navodno posljednji iz svemira Paul WS Andersona) izašao 2017. godine.

Izvješća su skakala između filma proizvedenog od Jamesa Wana (za koji je kasnije komentirao da nikad nije službeno povezan) i ponovnog pokretanja kojeg je napisao pisac novog filma Mortal Kombat (koji je, čini se, nekako ispario, osim ako nije pretvoren u Netflixovu Resident Evil seriju).

Novije glasine kažu da je ova nova serija ili spin-off Andersonovog svemira ili neka neobična stvar u svome vlastitom svemiru (odvojeno od igara i filmova), ali ne možemo baš vjerovati u te izvore. Ako želite provjeriti, to očito ima veze s Weskerovim kćerima u postapokaliptičnom svijetu.

Saznat ćemo dovoljno brzo, pretpostavljam. Glumci za Netflixovu Resident Evil seriju (ako se snima) trebali bi se otkriti uskoro. U međuvremenu, još uvijek se očekuje REmake 3 (video igra), koja dolazi za samo 61 dan.

Similar Posts