Ms. Marvel serija će navodno ponovno uvesti Inhumans likove

Ms. Marvel serija će navodno ponovno uvesti Inhumans likove

Još uvijek ne znamo tko će se glumiti Kamalu Khan u Disney+ seriji Ms. Marvel, ali novi poziv za kasting otkrio je da će joj se pridružiti još jedan par Marvelovih Stripovskih likova – a jedan od njih je Inhuman!

Prema The Illuminderdi, trenutno se traže glumci za likove Red Dagger i Kamran, a za ovog posljednjeg je posebno naglašeno da je Inhuman. To je očito prilično velika stvar za obožavatelje Terrigen-maglom izmijenjenih junaka nakon što je katastrofalna ABC serija bacila ozbiljne sumnje da će Marvel ikad više koristiti te likove.

U stripovima je Red Dagger, zvani Kareem, student iz Khanove četvrti u Pakistanu koji noću djeluje kao kostimirani osvetnik. Govori se da će u seriji biti “neosporna romantična veza između njega i Kamale.”

U međuvremenu, Kamran dijeli Inhuman vezu s Kamalom i postaje joj saveznik prije nego što je konačno izda. Ne znamo hoće li se serija točno tako odvijati, ali on je opisan kao “moralno korumpiran Inhuman.”

Marvel traži glumce u rasponu od 17 do 25 godina da bi igrali ove muslimanske sporedne likove.

Trebali bismo uskoro dobiti više detalja o tim događanjima, ali za sada nam javite jeste li uzbuđeni zbog Ms. Marvel i kako mislite da će dodaci Red Daggera i Kamrana utjecati na zaplet.

Similar Posts