MCU Spider-Man 3 započeo produkciju! Producent najavio kada možemo očekivati prvi pogled na film

MCU Spider-Man 3 započeo produkciju! Producent najavio kada možemo očekivati prvi pogled na film

Sony Pictures predstavit će prvi pogled na Spider-Mana 3 prije kraja 2020. godine, prema riječima marketinškog rukovoditelja. Dva prethodna filma ponovnog pokretanja programa Spider-Man, koje je proizveo Marvel Studios, Spider-Man: Homecoming iz 2017. godine i Spider-Man: Far From Home, objavljene su u prvom tjednu prosinca 2016., odnosno 2018. godine. Prema Camili Pacheco, izvršnoj direktorici marketinga tvrtke Sony Pictures Entertainment u Brazilu, studio će na debiju predstaviti pretpremijernu najavu ili najavnu najavu ovog prosinca – godinu dana prije nego što Sony i Marvel koproduciraju Spider-Man 3 u kinima – 17. prosinca 2021.

Tijekom ovogodišnjeg virtualnog ExpoCine/20, filmske konvencije usmjerene na Latinsku Ameriku, Pacheco je obećao da će Sony u prosincu objaviti pretpremijernu najavu za Spider-Man 3 (putem Murphy’s Multiverse).

Bilo je to tijekom brazilskog CCXP-a u prosincu 2018. godine, gdje su polaznici prvi put dobili pogled na Far From Home, uključujući predstavljanje Mysterija (Jake Gyllenhaal) i povratak Nicka Furyja (Samuel L. Jackson). Snimanje još neimenovanog nastavka započelo je prije nekoliko dana u New Yorku pod radnim naslovom “Serenity Now”.

Franšiznim zvijezdama pridružuju se Tom Holland, Jacob Batalon i Zendaya, Tom Hollandov suradnik iz Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, Benedict Cumberbatch, vraća se ulozi liječnika-čarobnjaka Stephena Strangea. Cumberbatch će se uskoro prijaviti za snimanje na Spider-Manu 3 prije nego što uskoči u produkciju njegovog nastavka, Doctor Strangea in the Multiverse of Madness, koji će režirati Sam Raimi, koji bi trebao izaći iz Marvel studija u ožujku 2022.

Spider-Man 3 naslov navodno otkriven

Pojedinosti o filmu ostaju u tajnosti. Spider-Man 3 zadobio je potres kad je objavljeno da će Jamie Foxx, koji je 2014. glumio supernapuhanog Electroa u The Amazing Spider-Man 2 nasuprot Andrewu Garfieldu, ponoviti tu ulogu – ovog puta u Marvel Cinematic Universeu – pod redateljem Jonom Wattsom.

Ovaj treći zajednički napor između Sonyja i Marvel Studios prvi je koji je sufinancirao Disney. Matična tvrtka Marvel izdvojit će 25% proračuna kao dio novog pakta postignutog nakon što je prvi ugovor o pet filmova istekao izdavanjem Far From Home. Disney, koji već posjeduje Spideyeva prava na robu, potom kući odnese četvrtinu neto bruto vrijednosti filma.

Godine 2019. predsjednik i producent Marvel Studiosa Kevin Feige opisao je Spider-Mana 3 kao “Fokusiran i zasnovan na Peteru”. S mentorom Iron Manom ​​(Robert Downey Jr.) mrtvim i Spider-Manovim tajnim identitetom koji je izložen svijetu, novi film Petera Parkera pozicionira na više neovisnog superheroja.

“Bit će zabavno vidjeti Spideya u svom elementu, izvan Tonyjeve sjene, izvan sjene ostalih Osvetnika, kao svog čovjeka sada, kao svog heroja”, rekao je Feige prošle godine. “A opet, sada se suočava s vlastitim izazovima koji ne dolaze od borbe Osvetnika, poput [Captain America: Civil War], ili vanzemaljaca, poput Infinity Wara ili Endgamea. Sve je to sad usmjereno i zasnovano na Peteru.”

Sony Pictures će objaviti još neimenovani Spider-Man 3 17. prosinca 2021.

Similar Posts