DC službeno razvija 'Static Shock' film sa Michael B. Jordanom kao producentom

DC službeno razvija ‘Static Shock’ film sa Michael B. Jordanom kao producentom

Nakon tjedana nagađanja, Warner Brothers definitivno radi na Static Shocku – a studio ima ozbiljnu pomoć u razvoju projekta. Najavljeno u petak popodne, zvijezda Black Pantera, Michael B. Jordan, trebao bi producirati film zajedno s dugogodišnjim piscem Reginaldom Hudlinom.

„Ponosan sam što sam dio izgradnje novog svemira usredotočenog na afro-američke superheroje; naša zajednica to zaslužuje “, rekao je Jordan za THR. “Outlier Society predan je oživljavanju raznolikog sadržaja stripa na svim platformama i uzbuđeni smo što ćemo na ovom početnom koraku surađivati ​​s Reggiejem i Warner Brosom.”

Izvještaj THR-a naizgled sugerira da bi film Static Shock mogao biti središte novog kinematografskog svemira koji su proizveli Jordan i njegov Outlier Society. “Outlier će biti u kreativnom središtu značajke Static, a za Jordana, ljubitelja stripa, ovo je prilika ne samo za neke koji grade svjetove, već da budu izravno uključeni u izgradnju franšize. Ukoliko prvi film postane hit, mogla bi se roditi franšiza s više platformi.”

Sadržavajući naslovnog lika Static/Virgil Hawkins, lik je debitirao kao lik Milestone prije nego što je serija Static Shock ranih 2000-ih voljeni lik pretvorila u ime.

Vijest o projektu prvi put se pojavila tijekom DC FanDomea u kolovozu. U to se vrijeme Hudlin pridružio ljudima poput Phila LaMarra i Marca Bernardina kako bi proslavio iznenađujuće ponovno pokretanje Milestone Comicsa. Na istom su panelu Hudlin, Bernardin i tvrtka predstavili dugometražni film na kojem se radi u Warner Brothers, iako nisu dalje ništa govorili.

Similar Posts