DC službeno razvija ‘Static Shock’ film sa Michael B. Jordanom kao producentom

Nakon tjedana nagađanja, Warner Brothers definitivno radi na Static Shocku – a studio ima ozbiljnu pomoć u razvoju projekta. Najavljeno u petak popodne, zvijezda Black Pantera, Michael B. Jordan, trebao bi producirati film zajedno s dugogodišnjim piscem Reginaldom Hudlinom.

„Ponosan sam što sam dio izgradnje novog svemira usredotočenog na afro-američke superheroje; naša zajednica to zaslužuje “, rekao je Jordan za THR. “Outlier Society predan je oživljavanju raznolikog sadržaja stripa na svim platformama i uzbuđeni smo što ćemo na ovom početnom koraku surađivati ​​s Reggiejem i Warner Brosom.”

Izvještaj THR-a naizgled sugerira da bi film Static Shock mogao biti središte novog kinematografskog svemira koji su proizveli Jordan i njegov Outlier Society. “Outlier će biti u kreativnom središtu značajke Static, a za Jordana, ljubitelja stripa, ovo je prilika ne samo za neke koji grade svjetove, već da budu izravno uključeni u izgradnju franšize. Ukoliko prvi film postane hit, mogla bi se roditi franšiza s više platformi.”

Sadržavajući naslovnog lika Static/Virgil Hawkins, lik je debitirao kao lik Milestone prije nego što je serija Static Shock ranih 2000-ih voljeni lik pretvorila u ime.

Vijest o projektu prvi put se pojavila tijekom DC FanDomea u kolovozu. U to se vrijeme Hudlin pridružio ljudima poput Phila LaMarra i Marca Bernardina kako bi proslavio iznenađujuće ponovno pokretanje Milestone Comicsa. Na istom su panelu Hudlin, Bernardin i tvrtka predstavili dugometražni film na kojem se radi u Warner Brothers, iako nisu dalje ništa govorili.

Similar Posts