MCU: Otkrivena jedna zanimljivost o Winter Soldierovoj metalnoj ruci

MCU: Otkrivena jedna zanimljivost o Winter Soldierovoj metalnoj ruci

Iako trenutno živimo u najvećoj suši Marvel filmova u posljednjih 10 godina, određeni internet portali i dalje objavljuju zanimljivosti iz Marvel svijeta, a jednu takvu, koja se tiče Buckyeve (Sebastian Stan), odnosno Winter Soldierove metalne ruke, objavio je i FandomWire.

Marvel fanovima je već od prije poznato da Bucky nosi metalnu lijevu ruku nakon što mu je prava ruka amputirana prilikom pada još u njegovom Marvel debiju u filmu Captain America: The First Avenger iz 2011. Kasnije je dobio metalnu ruku od Hydre, koja mu je usputno i isprala mozak, bla, bla, bla. A i tu prvu metalnu je kasnije izgubio u borbi sa IronManom te dobio drugu metalnu ruku u Wakandi od Black Panthera.

Iako je, kao i Kapetan Amerika, Winter Soldier neka vrsta super vojnika, za razliku od Kapetana, koji više preferira borbu prsa o prsa, Winter Soldier, iako je i u hand-to-hand borbi iznimno dobro obučen, on više preferira automatsko oružje što se posebno vidjelo u bitci za Wakandi u Avengers: Infinity War. A sada, dvije i pol godine nakon izlaska tog filma, FandomWire je otkrio da Buckyeva metalna ruka ima i sposobnost automatskog punjenja oružja.

MCU: Otkrivena jedna zanimljivost o Winter Soldierovoj metalnoj ruci

Sebastian Stan glumio je Winter Soldiera u ukupno 5 Marvel filmova (tri Captain America, i dva Avengers filma. A njegovo sljedeće pojavljivanje će biti u seriji The Falcon and the Winter Soldier koja će pratiti njega i Sam Wilsona (Anthony Mackie) u avanturama kao nasljednici Kapetana Amerike. Serija bi trebala debitirati sljedeće godine.

Similar Posts