Mark Ruffalo upozorio na to da bi Ancient One & Hela mogle biti u 'Avengers: Infinity War' - Svijet filma

Mark Ruffalo upozorio na to da bi Ancient One & Hela mogle biti u ‘Avengers: Infinity War’

Tilda Swinton – The Ancient One i Cate Blanchett – Hela bi mogle obje biti mrtve ili možemo pretpostaviti da su mrtve u Marvel filmskom svemiru, ali ako su nedavni komentari, koje je uputio Mark Ruffalo ikakva indikacija, moguće je da će se obje žene pojaviti u nadolazećem Avengers: Infinity War.

U nedavnom intervju za I am Rapaport s Michael Rapaport, Ruffalo je upitan od svih glumaca s kojima je radio tko mu je ostavio najbolji dojam. Ruffalo je spomenuo Joaquin Phoenix, a nakon toga je spomenuo i Swinton i Blanchett i da je nedavno radio s njima. Iako je moguće da je Ruffalo, koji glumi Hulk/Bruce Banner u MCU, mislio o tome da je radio s Blanchett na Thor: Ragnarok, ne čini se da postoje ikakvi drugi projekti, koji bi se mogli klasificirati pod nedavne, na kojima su glumci mogli zajedno raditi.

Od ova dva lika, Helin povratak u Avengers: Infinity War bi imao više smisla. Njena sudbina nije do kraja objašnjena na kraju Thor: Ragnarok filma gdje se činilo da je samo nestala kada je Asgard uništen. Ali u Marvel stripovima, Ragnarok je krug, i nakon što ga nema neko vrijeme, Thor se ponovno vrati, sagradi Asgard u Oklahoma, te povrati ostale Asgardians – uključujući Hela. To ostavlja dvije otvorene opcije za njezin povratak.

Ancient One je malo nategnutija priča, ali nekako je najvjerojatnije da bi se ona mogla pojaviti u ‘pogledima unazad’. S obzirom na to da smo već vidjeli neke snimke sa seta gdje su se vidjeli ‘pogledi unatrag’, ako se u tom obliku pojavi The Ancient One, to bi već imalo smisla, pogotovo ako znamo da je The Ancient One bila i glavni čuvar ‘vremenskog kamena’ dugi niz godina.

I nije samo da bi ti likovi imali smisla u obliku priče filma. Infinity War redatelji Russo braća, su nedavno u razgovoru izjavili za CNET, da će biti puno iznenađujućih likova u filmu.

“Bit će puno neočekivanih likova. U ovom filmu ima više iznenađenja nego u bilo kojem drugom. Jedno od tih je interakcija između likova, novi interesantni likovi, likovi koji su do sada imali male uloge će zaista zasjati u ovom filmu. Puno ljudi uživa u tom iskustvu, pa ne želim otkriti previše, ali definitivno možete očekivati puno iznenađenja.”

Avengers: Infinity War dolazi 04. svibnja 2018 godine.

Similar Posts