Elizabeth Banks će režirati i biti glavna zvijezda 'The Invisible Woman' filma

Elizabeth Banks će režirati i biti glavna zvijezda ‘The Invisible Woman’ filma

Dok je film “The Mummy” Tom Cruisea zamišljen za pokretanje kinematografskog svemira Universal koji se sastoji od njegovih klasičnih filmskih čudovišta, iznimno loše kritička i financijska izvedba filma natjerali su studio da promijeni kurs i usredotoči se na manje projekte vođene filmskim producentima za ikone horora. Sada je Elizabeth Banks spremna razviti originalni pogled na The Invisible Woman, film u kojem će biti glavna zvijezda i režirati za Universal.

Elizabeth Banks producirat će zajedno sa suprugom Maxom Handelmanom kroz njihovu zajedničku produkcijsku kuću Brownstone Productions. Trenutni nacrt scenarija za The Invisible Woman napisala je The Girl on the Train scenaristkinja Erin Cressida Wilson.

Elizabeth Banks prethodno je režirala Pitch Perfect 2 za Universal. Nedavno je Elizabeth Banks napisala, režirala i glumila u Charlie’s Angels iz 2019. godine. Taj film je iznimno loše podbacio na kino blagajnama i možemo se samo nadati da The Invisible Woman ne čeka ista sudbina.

Objavljen 1940. godine, originalni Universalov film The Invisible Woman bio je više komedije koja je pratila model robne kuće Kitty Carroll, koja je bila prvi testni eksperiment uređaja nevidljivosti. Nakon što je postala nevidljiva, Carroll se namjerava osvetiti šefu koji ju je otpustio iz prethodnog posla, ali postaje upletena u pljačku koja uključuje gangstere. Izvori iz The Hollywood Report navodno su opisali ton scenarija Erin Cressida Wilson za The Invisible Woman kao “Thelma & Louise upoznaje American Psycho.”

Datum izlaska filma The Invisible Woman još nije poznat.

Similar Posts