Marion Cotillard napustila ‘355’, Sebastian Stan se pridružio

Film zanimljivog i pomalo čudnog naslova – 355, špijunski triler koji je već dugo u razvoju, ali ipak polako i sigurno ide prema naprijed, doživio je korijenite promjene u glumačkoj postavi.

Marion Cotillard, možda i najpoznatija francuska glumica današnjice napustila je projekt zbog “osobnih razloga” (dobro, jel postoji neki originalniji razlog!?), ali je zato glumačkoj postavi dodan popularni rumunjsko-američki glumac Sebastian Stan.

Film 355 je najavljen prošlog ljeta na filmskom festivalu u Cannesu, a sastojati će se od primarno ženske glavne postave tj., od skupine dama koje će glumiti međunarodne špijune. A glumačka postava je, malo je reći, zvjezdana. Unatoč odlasku Marion, u filmu će se u glavnim ulogama pojaviti Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penélope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, već spomenuti Sebastian Stan, a najavljen je i Edgar Ramirez. Osim zvjezdane, ovo bismo mogli nazvati i internacionalnom postavom jer svaki od tih glumaca potječe iz nekog drugog kutka zemaljske kugle.

Marion Cotillard napustila ‘355’, Sebastian Stan se pridružio

Iako je Marion napustila projekt, glumačka postava stvarno obećava, iako bismo stvarno slagali kada bismo rekli da nam neće nedostajati. Osim da je riječ o špijunskom trileru, za sad nije poznata konkretna radnja filma, kao ni imena likova a datum izlaska još i manje. Produkcija filma će započeti sljedećeg mjeseca tako da, po mojoj blagoj procijeni, u kina bi trebao stići u drugom dijelu iduće godine ili početkom 2021. Konkretne informacije glede toga još uvijek čekamo.

Sebastian Stan nam je svima dobro poznat po ulozi Winter Soldiera u Marvel Filmskom Svemiru, a ulogu će ponovno reprizirati i u nadolazećoj seriji Falcon & Winter Soldier, za koju je Sebastian rekao da snimanje počinje u listopadu. Marion Cotillard trenutno snima film Annette u kojem će glumiti uz bok Adamu Driveru.

355 će režirati Simon Kinberg, kojem je ovo tek drugi projekt kao redatelju, dok je scenarij napisala Theresa Rebeck. Najavljeno da će film biti internacionalnog karaktera (kao i njegova glumačka postava), tako su kao lokacije snimanja najavljeni London, Pariz i Maroko, a i ta lista lokacija će se sigurno još proširiti.

Similar Posts