Kako pogledati sve Marvel filmove prije Avengers: Infinity War!

Tjedan 9 – Avengers: Age of Ultron (2015)

Tjedan: 5 – 11 Ožujak

Avengers 2 nam donosi dosta novih likova, novog glavnog negativca i iako ne tako dobar kao prvi dio, definitivno vrlo važan za pogledati.

Tjedan 10 – Ant-Man (2015)

Kako pogledati sve Marvel filmove prije Avengers: Infinity War!

Tjedan: 12 – 18 Ožujak

Baš kada smo pomislili da Marvel više ne može ugurati nove likove, evo ga i Ant-Man.

Faza 3

Tjedan 11 – Captain America: Civil War (2016)

Captain America: Civil War (2016)

Tjedan: 19 – 25 Ožujak

Faza 3 je otvorila s epskim Captain America: Civil War (Avengers 2.5) u kojem smo vidjeli kako se Avengers raspadaju, sve oko Sokovia sporazuma (ili barem tako počne). S obzirom na posljedice ovog filma, ovo je nešto što sigurno ne smijete propustiti, uz to i debi Spider-Mana u MCU.

Tjedan 12 – Doctor Strange (2016)

Kako pogledati sve Marvel filmove prije Avengers: Infinity War!

Tjedan: 26 Ožujak – 1 Travanj

Marvel je krenuo u mistični svijet s Doctor Strange, te nas upoznaje s novim superherojem, koji će sigurno imati veliku ulogu u Avengers: Infinity War.

Tjedan 13 – Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)

Tjedan: 2 – 8 Travanj

Guardians se vračaju u svom prvom nastavku, Guardians of the Galaxy Vol. 2, pa iako se još nisu susreli s Avengersima, mi znamo da to uskoro dolazi.

Tjedan 14 – Spider-Man: Homecoming (2017)

Tjedan: 9 – 15 Travanj

Nakon mnogo, mnogo godina u progonstvu, jedan od najpoznatijih Marvel likova, po prvi puta dolazi u MCU u filmu Spider-Man: Homecoming, nakon što su Sony i Marvel napravili dogovor po kojem će biti posuđen MCU.

Tjedan 15 – Thor: Ragnarok (2017)

Tjedan: 16 – 22 Travanj

Thor: Ragnarok, vrlo vjerojatno najbolji Thor film, koji okuplja brojne junake nam dolazi na BluRay, DVD i ostale medije već od 26 veljače, tako da ćete ga imati prilike pogledati prije Infinity.

Tjedan 16 – Avengers: Infinity War!

Tjedan: 27 Travanj (UK – za sada se ne zna točan datum u HR kada dolazi)

U ovom, 16tom tjednu bi trebali gledati Black Panther, ali to nažalost neće biti moguće (barem ne legalno), jer do tada neće doći na BluRay, DVD i ostalo. Ako imate mogućnosti, obavezno ga pogledajte u kada dođe u kina kod nas (14.02. Hrvatska). Ali ipak, ovo je Avengers: Infinity War tjedan.

Ako ste u Britaniji Avengers 3 dolazi 27. travnja (kod nas ili srijeda prije toga, ali vjerojatnije srijeda, tjedan poslije)

 

Kao što ste mogli vidjeti, ako nas budete pratili bez velikog problema ćete se s nama prisjetiti svega i spremno dočekati Avengers: Infinity War.

Similar Posts