Jurassic World Spinoff TV serija u izradi za Netflix!

Jurassic World Spinoff TV serija u izradi za Netflix!

Nakon velikog uspjeha prva dva Jurassic World filma, čini se da se Netflix također odlučio uključiti u izradu prapovijesnog sadržaja. Zahvaljujući partnerstvu s DreamWorks Animation, ova streaming platforma radi na animiranoj Jurassic World spinoff seriji koja dolazi na platformu 2020. godine, naziva Camp Cretaceous. Serija će se odvijati u istom svemiru kao i dva Jurassic World filma, iako nije poznato hoće li itko od zvijezda franšize posuditi glasove.

DreamWorks je danas potvrdio te vijesti, čime su završene glasine o tome da Netflix radi na nekoj vrsti Jurassic World serije.

Jurassic World Spinoff TV serija u izradi za Netflix!

Evo i službenog sinopsisa za Jurassic World: Camp Cretaceous, zajedno s prvom slikom iz serije:

“Jurassic World: Camp Cretaceous prati grupu od šest tinejdžera koji su izabrani za doživotno iskustvo u novom kampu za pustolovine na suprotnoj strani Otoka Nublara. Ali kad dinosauri počnu uništavati otok, kamperi su nasukani. Ako ne mogu doći do vanjskog svijeta, morat će ići od stranaca do prijatelja do obitelj ako misle preživjeti.”

“Scott Kreamer (Pinky Malinky) i Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) su showrunneri i izvršni producenti serije. Osim njih, izvršni producenti ove serije su i Steven Spielberg, Frank Marshall i Colin Trevorrow. Zack Stentz služi kao konzultantski producent.”

Jurassic World Spinoff TV serija u izradi za Netflix!

Postojale su glasine o Jurassic World projektu za Netflix još od ožujka ove godine, iako je bilo vrlo konfliktnih ideja oko toga što će ta serija biti. Neki su vjerovali da će biti igrani spinoff, koji će pratiti priču likova iz filmova, dok su drugi pretpostavljali da će to biti još jedan naslov iz LEGO serije. Bilo je čak nekih koji su pretpostavili točan naziv serije, Camp Cretaceous.

Pokazalo se da će serija biti animirana i da će biti više obiteljski orijentirana od filmova, ali će svejedno dodati originalnoj mitologiji i priči. To je više nego dovoljno da zainteresira bilo kojeg ljubitelja Jurassic svijeta.

Jurassic World: Camp Cretaceous dolazi na Netflix negdje u 2020. godini.

Similar Posts