Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Anthony Mackie i  Sebastian Stan će reprizirati svoje uloge kao The Falcon i Winter Soldier u nadolazećoj mini-seriji za Disney Play streaming mrežu. 
Scenarist serije Empire, Malcolm Spellman, će pisati scenarij za ovu seriju, koja je treća najavljena serija iz Marvel Filmskog Svemira, ali prva koja je pronašla scenarista.

Nedavno smo pisali da će Loki (Tom Hiddleston) i Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) dobiti svoje mini-serije.

Ova oba lika (Falcon i WS) su u stripovima bili Captain America u vremenima kada je Steve Rogers (Chris Evans) bio ili mrtav ili kada je napustio tu ulogu. S obzirom na konstantne glasine da će Steve umrijeti u Avengers 4, možemo nagađati da bi serija mogla pratiti strip “Fallen Son,” stripovsku priču koja će etablirati tko će od njih dvojice preuzeti ulogu Captain America.

Falcon i Winter Soldier dobivaju svoje serije!

Dodatni izvještaji donose da bi se i The Vision trebao pojaviti u seriji, što vrlo vjerojatno znači da bi se serija mogla direktno povezati s Scarlet Witch serijom.

Disney će vrlo vjerojatno uložiti jako puno novaca u ove serije, s obzirom na to da će zvijezde poput Tom Hiddleston i Elizabeth Olsen reprizirati svoje uloge u njima, pa će budžeti produkcije biti blizu onih od filmova. ABC Marvel serije, poput Marvel’s Agents of SHIELD ili Marvel’s Agent Carter, su se uglavnom fokusirale na ljudske likove, pa su budžeti serija bili relativno mali. Na Netflixu, serije popu Marvel’s Daredevil ili Marvel’s Jessica Jones su nas upoznali s ‘uličnim’ herojima, koji također nisu zahtijevali neke posebne specijalne efekte, kao ni velike zvijezde.

Osim ovih novih Marvel serija, Disney je najavio da će praviti prvu Star Wars igranu seriju, koju razvija Jon Favreau, a glasine su da joj je budžet produkcije čak $100 milijuna. Marvel serije bi vjerojatno trebale sličan budžet, što znači da ova nadolazeća streaming mreža ima jako velike ambicije, ali drugo nismo ni očekivali od Disneya.

Ova streaming mreža treba doći iduće godine i biti dom raznom Disney vlasništvu, uključujući Marvel i Star Wars, zajedno s nebrojenim Disney klasicima. Dodajmo tome svemu još i sve od 20th Century Fox, kada pravne stvari budu riješene do kraja.

Definitivno su ove visoko budžetne serije nešto čemu će se sigurno svaki ljubitelj Marvela radovati.

Similar Posts