Netflix ukinuo Iron Fist seriju!

Netflix ukinuo Iron Fist seriju!

Netflix je ukinuo Iron Fist, prvu Marvel seriju, nakon njezine druge sezone.

U pomalo iznenađujućem raspletu događaja, Netflix je ukinuo Marvelovu Iron Fist seriju nakon dvije sezone na mreži. Ove vijesti dolaze samo mjesec dana nakon izlaska druge sezone.

Od četiri Marvel/Netflix serije, koje su zajedno stvarale Defenderse, Iron Fist je daleko najlošije prihvaćena od kritike, a i od strane gledatelja. Loše prihvaćanje lika Danny Rand (Finn Jones) je preneseno i na crossover Defenders, koji je također dobio podijeljene kritike. S promjenom voditelja serije, Scott Buck je zamijenjen M. Raven Metzner, planirali su nešto poboljšati, pa iako je druga sezona nešto bolja, iako su dobro platili neke kvazi filmske stranice da ju još više dignu nego zaslužuje, mora se priznati da je serija jedno veliko smeće.

Međutim, fanovi koje je serija stekla tijekom godina, ako takvi postoje, neće vidjeti treću sezonu serije – barem ne na Netflixu. I dok nije objavljen točan razlog otkazivanja serije, Marvel i Netflix su ovu vijest službeno potvrdili.

Marvelov Iron Fist se neće vratiti za treću sezonu na Netflixu. Svi u Marvel Television i Netflix su ponosni na seriju i zahvalni za sav težak rad našoj glumačkoj ekipi i ekipi iza kulisa. Zahvalni smo fanovima koji su gledali ove dvije sezone i partnerstvu koje smo dijelili na ovoj seriji. I dok je serija na Netflixu završila, besmrtni Iron Fist će živjeti i dalje.

Ova posljednja rečenica zajedničke izjave je poprilično interesantna. S jedne strane, mogla bi biti samo nježna i odana referenca na naziv lika. Ali ako ćemo špekulirati, te riječi bi mogle značiti da će serija, odnosno lik, naći  život u nekoj drugoj formi, mogu d u kombinaciji s Luke Cage, koji također još nije obnovljen za treću sezonu. Između ostalog, mnogi fanovi su izrazili želju za Heroes for Hire ili Daughters of the Dragon. Moguće je i da Marvel planira prebaciti seriju na nadolazeću Disney streaming platformu, koja će biti dom serijama koje se fokusiraju na Marvel likove, poput Loki i Scarlett Witch.

Iako sam na početku ovog članka napisao da je pomalo iznenađenje, mislim da bi veće iznenađenje bilo da je došlo do treće sezone ove serije. Čak je i druga sezona iznenađenje što je napravljena, no nije baš previše napredovala da bi zaslužila treću, nikako.

Similar Posts