Disney objavljuje zapanjujuće nove fotografije iz Kralja Lavova (The Lion King)

Disney objavljuje zapanjujuće nove fotografije iz Kralja Lavova (The Lion King)

Disney odvodi publiku natrag u Pride Rock ovog ljeta, s foto-realističnom adaptacijom animiranog klasika Jon Favreaua, The Lion King (Kralj Lavova). Hvali se zvjezdanim glumcima, zadivljujućim vizualima i kultnom glazbom koju su ljubitelji Disneyja voljeli, tu je već puno hypea oko izdavanja filma. To uzbuđenje vjerojatno će se pojačati otkrivanjem serije novih fotografija.

Slike su objavljene od strane EW-a u četvrtak, kao dio nove naslovnice za Kralja lavova. Možemo vidjeti nove poglede na mnoge ključne likove filma, uključujući Simbu, Timona, Pumbau, Nalu, Zazua, Rafiki, Mufasu i Scar.

Ne samo da te slike čine film zapanjujućim, nego postaju još čarobnije kad se sjetite zvjezdanih glasova koji su vezani uz te likove. Donald Glover, Beyonce, Seth Rogan, Billy Eichner, John Oliver, Chiwetel Ejiofor i James Earl Jones će posuditi svoj talent The Lion Kingu (Kralju Lavova).

U nastavku možete pogledati sve nove fotografije iz The Lion Kinga, počevši od divnog snimka triju najboljih prijatelja.

Similar Posts