Avengers: Endgame je imao još jednu ideju za slomiti štit Kapetana Amerike (slike u članku)

Avengers: Endgame je imao još jednu ideju za slomiti štit Kapetana Amerike (slike u članku)

Alternativna verzija Thanosovog uništavanja štita Kapetana Amerike je napokon ugledala svijetlo dana zahvaljujući novo izdanoj konceptnoj umjetnosti iz filma Avengers: Endgame.

Kao što znamo, prije nego su se svi heroji uspjeli vratiti, zadatak zaustavljanja Thanosa je pao na leđa Iron Mana, Thora i Kapetana Amerike. Glavna tri junaka MCU-a zadržana su odvojeno veći dio Infinity Wara, pa je njihovo udruživanje bilo poslastica za fanove. No, to nije bila laka borba, Thanos je relativno lako pobijedio svakog od njih. U jednom je trenutku Ludi Titan čak uspio uništiti štit Kapetana Amerike – polomivši ga svojim opakim mačem s dvije oštrice. Prizor je, očito, mogao poći drugačijim putem kako je otkriveno u novoj idejnoj ilustraciji za Endgame.

Voditelj za vizualni razvoj tvrtke Marvel Studios Ryan Meinerding dijeli ilustraciju o tome kako je Thanos mogao razbiti štit Kapetana Amerike. Umjesto da ga Ludi Titan razbije na pola, negativac bi probio ravno kroz njega i razbio štit kroz sredinu. Pogledajte konceptualnu umjetnost Avengers: Endgame u nastavku, koji je Meinerding podijelio na svom službenom Instagram profilu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Unused shield breaking idea from Avengers: Endgame!

Objavu dijeli Ryan Meinerding (@ryan_meinerding_art)

Ovaj bi trenutak izgledao super na velikom platnu, pogotovo za Thanosa jer mu ne bi trebao njegov mač da uništi obično neuništiv štit od vibraniuma. To bi učinkovito pokazalo koliko je jak čak i bez pomoći Infinity Stonesa, a to bi došlo u dobro vrijeme s obzirom na to da je veliki dio Endgamea do tada bio fokusiran na heroje.

Međutim, ovaj bi prizor uskratio suptilni trenutak Kapetana Amerika koji rezimira sve što o njemu moramo znati. U filmu, nakon što mu je štit prepolovljen i padne na zemlju, on nije razmišljao odustati. Umjesto toga, čvrsto je stegnuo kaiševe svog slomljenog štita, što je značilo da ima svaku namjeru nastaviti borbu unatoč vrlo lošim izgledima. Srećom, pomoć je došla u pravom trenutku, Iron Man i Thor preuzimaju Thanosa.

Steve Rogers možda više nije u MCU-u, ali njegovo naslijeđe kao Kapetan Amerika nastavit će sa Samom Wilsonom – njegovim osobnim odabirom da nosi ikonični štit. Samove avanture kao sljedeća utjelovljenje Kapetana Amerike bit će prikazane u seriji The Falcon and the Winter Soldier, koja je postavljena nakon Avengers: Endgame.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier kolovoz 2020, WandaVision kraj 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, Loki početkom 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts