Fantastic Beasts 3: Mads Mikkelsen službeno imenovan kao novi Gellert Grindelwald

Fantastic Beasts 3: Mads Mikkelsen službeno imenovan kao novi Gellert Grindelwald

Pretpostavljena uloga Madsa Mikkelsena u ulozi Gellerta Grindelwalda u filmu Fantastic Beasts 3 sada je službena, Warner Bros. najavio je da će danski glumac od Johnnyja Deppa preuzeti ulogu Mračnog čarobnjaka.

Mikkelsen je navodno bio najbolji izbor redatelja Davida Yatesa u posljednja dva tjedna nakon što je Depp pristao odustati od nastavka zbog svojih pravnih problema u Velikoj Britaniji. Ne samo da je Mikkelsen sjajan glumac, već izgleda i kao dio zlog čarobnjaka, a publika će ga zasigurno prepoznati iz filmova kao što su Casino Royale, Doctor Strange i Rogue One: A Star Wars Story.

Fantastic Beasts 3 vodi oskarovca ​​Eddieja Redmaynea koji je ponovio ulogu Newta Scamandera zajedno s Katherine Waterston, Danom Foglerom, Alison Sudol, Ezrom Miller, Callumom Turnerom, Williamom Nadylamom, Poppy Corby-Tuech, Jessicom Williams, Victorijom Yeates i dvostrukom nominiranim za Oscara Jude Law, koji glumi Dumbledorea.

Yates će režirati iz scenarija J.K. Rowling i Stevea Klovesa (koji je napisao sve HP filmove osim Red Feniksa što nam daje nadu u puno bolji scenarij nakon razočaravajućeg drugog dijela kojeg je Rowlingova pisala sama), koji će također producirati uz Davida Heymana, Lionela Wigrama i Tima Lewisa, dok će Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger i Courtenay Valenti služiti kao izvršni producenti.

Trenutno se proizvodi u Warner Bros. Studios Leavesden izvan Londona, trenutno posljednji dio serijala vraća publiku u voljeni svijet čarobnjaka na potpuno novu avanturu kaskanja po globusu. Fantastic Beasts 3 predviđene su za objavljivanje u studenom. 12. 2021., ali se nedavno prebacio na ljeto 2022. godine.

Similar Posts