Cate Blanchett se službeno pridružila Eli Rothovom ‘Borderlands’ filmu

Cate Blanchett se službeno pridružila Eli Rothovom ‘Borderlands’ filmu

Eli Roth je nedavno režirao Cate Blanchett u filmu The House With a Clock in Its Walls, a njih dvoje će se ponovno udružiti na sljedećem Rothovom filmu, adaptaciji Borderlands video igre.

Ranije ovog mjeseca su stigle vijesti da je Blanchett u pregovorima za jednu od glavnih uloga u filmu, a sada je i službeno potvrđeno da je tako.

Blanchett će glumiti Lilith u Lionsgate filmu, sirenu i legendarnog lopova opremljenu čarobnim vještinama.

Film je temeljen na jednoj od najprodavanijih PC i konzolaških igara od razvojnog studija Gearbox Software i izdavača 2K, Borderlands će producirati Avi Arad i Ari Arad, koji produciraju kroz njihov Arad Productions baner, i Erik Feig, kroz PICTURESTART, koji su vodili projekt i nadgledali razvoj, uključujući posljednje nacrte u scenariju od dvostrukog dobitnika Emmy nagrade, scenarista Craiga Mazina.

Borderlands je jedna od najuspješnijih franšiza video igara svih vremena, s više od 57 milijuna prodanih primjeraka diljem svijeta, uključujući 22 milijuna primjeraka Borderlands 2, koji je najprodavaniji naslov u povijesti 2K. Posljednji nastavak, Borderlands 3, koji je izašao sada u rujnu 2019. godine, do sada je prodao 8 milijuna primjeraka diljem svijeta i nagrađen je nagradom “Najbolje Multiplayer Igre” na Gamescom.

Similar Posts