Sonic the Hedgehog postao film pravljen prema video igri s najvećom zaradom u vikendu otvaranja

Sonic the Hedgehog 2 službeno u izradi

Variety donosi da je Paramount Pictures napokon dao zeleno svijetlo za nastavak njihovog nedavnog hita Sonic the Hedgehog, s redateljem Jeff Fowler i oba scenarista Pat Casey i Josh Miller koji se vraćaju u svojim poslovnim ulogama iz originala.

Dok je nastavak bio zadirkivan u filmskom spotu originalnog filma, on je trenutno u vrlo ranoj fazi razvoja i još nije sigurno koji će članovi glumačke postave, osim titularnog ježa (Ben Schwartz) i njegovog prijatelja Tailsa (Colleen Villard), vratiti.

Za sada nema informacija kada bi produkcija na filmu mogla početi, ali čini se vjerojatnim da snimanje neće početi do negdje sljedeće godine, vjerojatno pripremajući teren za izlazak 2022. godine.

Ova nedavna adaptacija video igre, u kojoj glavne uloge imaju Ben Schwartz (Parks and Recreation; Space Force), James Marsden (X-Men; Westworld) i Jim Carrey (Kidding; The Truman Show), trenutno je drugi film s najvećom zaradom ove godine, zaradivši preko $306.8 milijuna diljem svijeta($146M Amerika; $160.7M svijet) na budžet od $95 milijuna, a našu recenziju filma Sonic the Hedgehog možete pročitati na linku.

Sonic the Hedgehog je sada film pravljen prema video igri s najvećom zaradom u povijesti i također drži rekord za najveće vikend otvaranje ikada za video igru i Jim Carreyjev drugi najveći vikend otvaranja.

Similar Posts