20 Filmski nastavak koji ne smijete propustiti ove godine! - Svijet filma

20 Filmski nastavak koji ne smijete propustiti ove godine!

The Predator

Zvijezda filma 'The Predator' obećava smijeh i ludu priču u filmu - Svijet filma

Datum izlaska: 03. kolovoz 2018

Redatelj: Shane Black

Glume: Jacob Tremblay, Yvonne Strahovski, Olivia Munn

Ukratko: Za sada većinom nepoznato, odvijat će se u predgrađu, a uključivat će bivše vojnike koji su trenutno zatvoreni u umobolnici.

Ovo je četvrti film u Predator filmskoj franšizi, a odvijat će se između Predator 2 (1990) i Predators (2010). Franšiza je započela daleke 1987 godine, filmom Predator.

Halloween

Datum izlaska: 19. listopad 2018

Redatelj: David Gordon Green

Glume: Jamie Lee Curtis, Judy Greer

Ukratko: Laurie Strode dolazi do njezina konačnog suočavanja s Michaelom Myersom, maskiranom osobom koja ju je proganjala otkad je jedva izbjegla njegovu ubojitu pohod na Noć vještica prije četiri desetljeća.

Ovaj film će biti direktni nastavak na original iz davne 1978 godine istog naziva, a inače je deveti film unutar Halloween filmske franšize.

X-Men: Dark Phoenix

20 Filmski nastavak koji ne smijete propustiti ove godine!

Datum izlaska: 02. studeni 2018

Redatelj: Simon Kinberg

Glume: Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, James McAvoy

Ukratko: Jean Grey počinje razvijati nevjerojatne moći koje ju kvare i pretvaraju u Dark Phoenix. Sada će X-Men morati odlučiti vrijedi li život člana tima više od svih ljudi na svijetu.

Ovo je trinaesti film unutar X-Men filmske franšize.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

20 Filmski nastavak koji ne smijete propustiti ove godine!

Datum izlaska: 16. studeni 2018

Redatelj: David Yates

Glume: Zoë Kravitz, Ezra Miller, Johnny Depp

Ukratko: Na kraju prvog filma, snažni Mračni čarobnjak Gellert Grindelwald (Depp), je zarobljen od MACUSA (Magical Congress of the United States of America), uz pomoć Newt Scamander (Redmayne). Ali, ispunjavajući svoju prijetnju, Grindelwald je pobjegao iz zatvoreništva i od tada skuplja sljedbenike, mnoge koji ne znaju njegov istinski plan: podignuti čistokrvne čarobnjake da vladaju svima koji ne posjeduju magiju. U nastojanju da spriječi Grindelwaldove planove, Albus Dumbledore (Law) zapošljava svog bivšeg studenta Newt Scamander, koji pristaje pomoći, nesvjestan opasnosti koje stoje pred njime. Linije se podvlače kada se ljubav i lojalnost stavlja na test, čak i među najboljim prijateljima i obitelji, u sve više podijeljenom čarobnjačkom svijetu.

Direktni je nastavak na Fantastic Beasts and Where to Find Them iz 2016 godine, a ukupno je deseti u J. K. Rowling čarobnjačkom svemiru filmova.

Creed 2

Ivan Drago se priprema za Creed 2 - Video - Svijet filma

Datum izlaska: 21. studeni 2018

Redatelj: Steven Caple Jr.

Glume: Tessa Thompson, Sylvester Stallone, Michael B. Jordan

Ukratko: Adonis Creed pokušava dobiti osvetu, kada se suoči prsa o prsa s čovjekom koji mu je ubio oca.

Creed 2 je direktni nastavak na vrlo dobar film Creed iz 2015 godine, a Creed serija filmova je ujedno i nastavak i spin-off Rocky serije filmova.

Mary Poppins Returns

 

Datum izlaska: 25. prosinac 2018

Redatelj: Rob Marshall

Glume: Emily Mortimer, Emily Blunt, Colin Firth

Ukratko: Tijekom Londonskog razdoblja depresije, sada izrasla Jane i Michael Banks, zajedno s Michaelovih troje djece, posjećuje zagonetna Mary Poppins nakon osobnog gubitka. Kroz svoje jedinstvene čarobne vještine, uz pomoć svog prijatelja Jacka, pomaže obiteljima ponovno otkriti radost i čudo koje nedostaje u njihovim životima.

Ovaj mjuzikl je nastavak filma iz 1964 godine naziva Mary Poppins.

Similar Posts