Donosimo vam 15 najboljih novogodišnjih filmova, za sve nas koji želimo dočekati Novu Godinu uz televizore. Koji je vama najbolji Novogodišnji film? 

The Poseidon Adventure (1972)

Redatelj: Ronald Neame, Irwin Allen

Glumci: Gene Hackman, Ernest Borgnine, Shelley Winters

SS Poseidon je najznačajniji kruzer od svih, to jest, bio je najznačajniji kruzer od svih – sve dok nije susreo plimni val tijekom proslave Nove Godine, kako u ovom originalu, tako i u remake filmu iz 2006 s Richard Dreyfuss i Kurt Russell.

When Harry Met Sally… (1989)

Redatelj: Rob Reiner

Glumci: Billy Crystal, Meg Ryan, Carrie Fisher

Kada je riječ o filmovima koji miješaju romantičnu komediju s magijom noći Nove Godine, bolje od ‘When Harry Met Sally’ ne može. Romantika između dvoje glavnih likova i hoće li ili neće pronaći zajedničku sreću u novoj godini.

Ghostbusters II (1989)

Redatelj: Ivan Reitman

Glumci: Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver

Kada rijeke mulja teku ispod ulica New Yorka i kada opsjednuta slika dođe u život, koga ćete zvati? Ghostbusters se ponovno okupe i opreme, kako bi zaustavili nadnaravne sile na noć Nove Godine.

Money Train (1995)

Redatelj: Joseph Ruben

Glumci: Wesley Snipes, Woody Harrelson, Jennifer Lopez

Ako ćete opljačkati vlak pun love, najbolja noć za učiniti to je na Novu Godinu – ili su nam tako rekli

Trading Places (1983)

Redatelj: John Landis

Glumci: Eddie Murphy, Dan Aykroyd, Ralph Bellamy

Nakon što pogledate ovu komediju zamjene identiteta u kojem glume Eddie Murphy i Dan Aykroyd, dva puta ćete razmisliti hoćete li se voziti vlakom na Novu Godinu, pogotovo ako je gorila na njemu.