‘Wonder Woman 2’ – datum izlaska pomaknut

Nastavak odličnog filma Wonder Woman i jednog od najvećih hitova ove godine, je pomaknut i na sreću dolazi brže od očekivanog. 
Warner Bros. je pomakao datum izlaska Wonder Woman 2 za šest tjedana, od 13. prosinca 2019, na 01. studenog 2019 godine.

'Wonder Woman 2' - datum izlaska pomaknut

Pomicanje nastavka Wonder Woman s prosinca na studeni, omogućava DC Films i Warner Bros. izbjeći borbu na kino blagajnama sa Star Wars: Episode IX. Treći film u Star Wars trilogiji je originalno trebao izaći u svibnju 2019 godine, ali je premješten za prosinac kada je JJ Abrams preuzeo redateljsku palicu, zamjenjujući Colin Trevorrow. Pomicanje Wonder Woman 2 naprijed znači da će film izbjeći direktnu bitku s posljednjim nastavkom ogromne Star Wars franšize.

Umjesto toga, Wonder Woman 2 otvara u istom tjednu u kojem je otvarao Thor: Ragnarok ove godine, što je ispalo jako dobro za njih.

Prije nego Wonder Woman 2 dođe, Gal Gadot će reprizirati svoju ulogu kao Wonder Woman u filmu Justice League, čija je danas premijera. Taj film će pratiti u DC proširenom svemiru filmova Aquaman 21. prosinca 2018, Shazam 05. travanj 2019, Cyborg u 2020 i Green Lantern Corps u 2020 godini.

Similar Posts