Will Smith & Martin Lawrence slave završetak snimanja Bad Boys 3

Bad Boys for Life je službeno završio snimanje, sa zvijezdama Willom Smithom i Martinom Lawrenceom koji su potvrdili vijesti, uzimajući neko vrijeme kako bi proslavili. Prošlo je gotovo 25 godina od kada je prvi nastavak franšize došao u kina, a ovaj nastavak je već dugo vremena u izradi. Nakon puno sporih kretanja, nekoliko krivih filmaša i nekoliko krivih startova, sljedeći nastavak franšize je napokon gotov.

Will Smith je putem Instagrama potvrdio da je snimanje Bad Boys 3 filma završeno. Glumac je podijelio sliku sebe uz svog kolege i prijatelja sa seta Martina Lawrencea. Ovaj glumački par sjedi na stolicama za rasklapanje, drže kišobrana u rukama, s Meksikom iza njih kao pozadinom slike. Smith je imao ovo za reći u tekstu postavljenom uz sliku.

“Završili smo! Bad Boys For Life, Ciudad de México. Sada dodajte mi Margaritu i kutiju tropskog voća ‘bubblicious’.”

Marcus Burnett i Mike Lowrey nisu bili zajedno na ekranu od 2003. godine i filma Bad Boys 2. Tako da ovo već dugo čekamo.

Bad Boys for Life će vidjeti kako se dvojac ponovno udružuje kako bi srušili smrtonosni kartel nakon što Mike dođe na njihov radar na loš način, ugrožavajući svoj život. Martin Lawrence je podijelio istu sliku na svom Twitter profilu i također potvrdio da je snimanje završeno.

“Bad Boys. Završili smo! #teammartymar #badboysforlife #history”

Ovu franšizu je originalno napravio Michael Bayja 1995. godine. Redatelj je režirao prvi dva filma ove franšize, međutim nije se vratio za ovaj film. Čak ne ni kao producent, koliko znamo. On trenutno radi na 6 Underground za Netflix. Umjesto njega, redatelji u usponu Adil El Arbi i Bilall Fallah su izabrani da režiraju ovaj projekt nakon što je nekoliko različitih filmaša provelo vrijeme razvijajući projekt tijekom godina. Joe Carnahan (The Grey) je proveo najviše vremena razvijajući projekt tijekom godina na verziju filma do koje nikada nije došlo. Glumačka ekipa uključuje i Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Joe Pantoliano, Charles Melton, Kate del Castillo, DJ Khaled, Happy Anderson i Paola Nunez.

Prva dva filma Michael Bayja su imali podijeljene rezultate, na neki način. Prvi je bio ogromni hit, zaradivši $141 milijun diljem svijeta, radeći s vrlo malim budžetom od $19 milijuna. Bad Boys 2 s druge strane, je zaradio $273 milijuna. Međutim, njegova izrada je koštala znatno više, čak $130 milijuna. Ipak, želja za trećim filmom je već dugo tu, jer su fanovi bili željni ponovno vidjeti Will Smitha i Martin Lawrencea. Želje će im se ispuniti kada Bad Boys for Life napokon dođe u kina 17. siječnja 2020. godine.

Pogledajte ispod objave Martin Lawrencea na Twitteru i Will Smitha na Instagram.

Similar Posts