Sylvester Stallone drži čekić u ranim pripremama za snimanje superherojskog filma 'Samaritan'

Sylvester Stallone Glumi u Mračnom Superherojskom Filmu Samaritan

S Rambo: Last Blood koji je sada u kinima, više manje diljem svijeta (kako kažu online reakcije nije baš dobro prihvaćen, a i stanje na kino blagajni), Sylvester Stallone traži nove buduće filmske uloge. Tako bi on sada trebao glumiti u novoj superherojskoj priči Samaritan.

Overlord redatelj Julius Avery će režirati film Samaritan, a pratit će mladog dječaka u potrazi za mitskim herojem za kojeg se ne zna je li živ i zdrav, jer je nestao prije 20 godina nakon tragične nesreće. S obzirom na Sylvester Stallonea u glavnoj ulozi, možemo zaključiti da je itekako živ i zdrav.

I dok su detalji radnje filma Samaritan za sada još u tajnosti, mi znamo da projekt želi napraviti uznemirujući zaokret na prepuni superherojski žanr.

Bragi F. Schut, koji je bio jedan od scenarista horor triler filma Escape Room (ne, ne Slyjev bijeg iz zatvora Escape Plan) ja zadužen za pravljenje scenarija Samaritan filma, dok će ga Stallone producirati kroz svoju Balboa Productions kompaniju. “Sly je moj heroj, nevjerojatno sam oduševljen što radim s tako ikoničnim glumcem na ovom vrlo posebnom projektu s Balboa Productions i MGM,” kaže Avery, koji će započeti snimanje na ovom filmu početkom sljedeće godine.

Drugi projekti Balboa Productions uključuju biografski film fokusiran na Jacka Johnsona, prvog Afroameričkog boksačkog prvaka u teškoj kategoriji, kao i Hunter, adaptaciju baziranu na knjizi James Byron Hugginsa o iskusnom tragaču Nathanielu Hunteru, Ghost: My Thirty Years as an FBI Undercover Agent. Knjiga je memoar koji prati život i vrijeme od 30 godina FBI veterana Michaela McGowana i Ralph Pezzulloa.

Similar Posts