Marvel ispisao povijesti i u 2020., ali ne onakvu kakvoj se itko nadao

Sve nadolazeće Marvel TV serije

U ovom članku vam donosimo sve nadolazeće Marvelove TV serije za Disney+ streaming platformu. Članak koji ćemo ažurirati kako nove informacije budu dolazile. Marvelov Filmski Svemir je najuspješnija filmska franšiza svih vremena, koja je do sada zaradila više od nevjerojatnih 21 milijardu dolara! Sada kada je Infinity Saga završena filmom Avengers: Endgame i Faza 3 završena filmom Spider-Man: Far From Home, Marvel je najavio svoju filmsku Fazu 4, ali također se okrenuo i pravljenju TV serija za nadolazeću Disney+ streaming platformu, serija koje će direktno utjecati na Marvelov Filmski Svemir.

I dok su njihove ranije MCU serije poput Netflixovih serija i ABC’s Agents of S.H.I.E.L.D. bile producirane od strane Marvel TV, pod vodstvom izvršnog potpredsjednika i voditelja televizije Jeph Loeba, one se nikada nisu direktno povezivale s filmovima. Disney+ serije će nadgledati osobno Marvel Studios šef Kevin Feige, bit će direktno povezane s MCU, njihovim likovima i glumcima, te će navodno imati znatno veće budžete nego je to običaj za TV serije.

U nastavku možete pogledati koje su sve serije do sada službeno najavili, te vam uz to donosimo sve što trenutno znamo o njima.

The Falcon and the Winter Soldier

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Malcolm Spellman

Datum izlaska: 19. ožujak 2021.

Status: U tijeku

Glumci: Anthony Mackie, Sebastian Stan, Daniel Brühl, Emily VanCamp, Wyatt Russell

Što znamo o seriji: Svoje uloge reprizirat će Anthony Mackie kao Sam Wilson/Falcon i Sebastian Stan kao Bucky Barnes/Winter Soldier koji su kroz cijeli MCU prikazani kao najbolji prijatelji i saveznici Kapetana Amerike koji je imao svoj veliki, i sretni, završetak na kraju Endgame. Na samom kraju Endgamea je kao 105-godišnjak predao svoj štit Falconu, u prisutnosti Winter Soldiera. Falcon je obećao Kapetanu da će dati sve od sebe, u što Kapetan naravno ni ne sumnja. Vjerujemo, iako nema nikakve potvrde o tome, da će se serija odvijati nakon toga događaja i da će ih pratiti po prvi puta u njihovim zajedničkim avanturama. Također, vraća se Daniel Brühl kao Baron Zemo (sa svojom maskom!), a pridružuju im se Sharon Carter koja će reprizirati svoju ulogu agentice S.H.I.E.L.D.-a i novi glumac Wyatt Russell, koji će glumiti stripovskog junaka U.S. Agenta!

Loki

Showrunner: Michael Waldron

Očekivani datum izlaska: 11. lipanj 2021.

Status: U post-produkciji

Glumci: Tom HIddleston, Owen Wilson

Što znamo o seriji: Kao što svi znamo Loki je mrtav i dok su se mnogi fanovi nadali da je to samo trik – postojale su čak i velike teorije koje su objašnjavale te navodne trikove – to nije bio slučaj. Loki je bio zaista i potpuno mrtav, ubijen od strane Thanosa u Infinity War filmu. Međutim, dok Loki ostaje mrtav jer ga junaci nisu mogli vratiti, on je spreman za još avantura zahvaljujući Osvetnicima koji su pogriješili u Avengers: Endgame filmu. I dok nije poznato o čemu će se u seriji raditi, te kako se prije mislilo da će ova serija također biti prequel, sada se otvaraju vrata za razne druge avanture najdražeg varalice u MCU, Lokija, zahvaljujući nespretnosti Avengera koji su njemu otvorili mogućnost da nastavi živjeti i uveseljavati nas kroz razne druge svijetove i vremenske crte. Druga sezona serije je već potvrđena.

Marvel’s What If…?

Showrunner: A. C. Bradley

Očekivani datum izlaska: Sredinom 2021.

Status: U post-produkciji

Glumci: Gotovo svi glavni glumci koji su se dosad pojavili u MCU

Što znamo o seriji: Marvel’s What If… ? će biti animirana serija pravljena prema isto-imenoj seriji stripova. What If će ponovno posjetiti ključne trenutke iz MCU-a i pogledati kako bi se odvijali ako bi se ključni detalji promijenili. Prva epizoda serije What If? pita što bi se dogodilo da je Peggy Carter uzela Super Soldier serum u filmu Captain America: The First Avenger, ostavljajući Stevea Rogersa kao mršavog klinca koji se s vremenom pridružuje borbi protiv nacista (i Hidre) u metalnom odijelu Howarda Starka? Druga sezona je već unaprijed najavljena.

Ms. Marvel

Showrunner: Bisha K. Ali

Očekivani datum izlaska: Krajem 2021.

Status: U produkciji

Glumci: Iman Vellani, Aramis Knight

Što znamo o seriji: Spin-off serija filma Captain Marvel. S obzirom da je riječ o liku ispod čije su se maske skrivale mnoge djevojke (uključujući Carol Danvers), nije poznato kako će se ova serija konkretno uklopiti u MCU, ali vjerojatno će se ponovno spominjati Kree. Dodatno je najavljeno da će se Ms. Marvel definitivno pojaviti i na velikom platnu pokraj svoje vlastite serije, u filmu Captain Marvel 2.

Hawkeye

Showrunner: Jonathan Igla

Očekivani datum izlaska: Krajem 2021.

Status: U produkciji

Glumci: Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Florence Pugh, Alaqua Lopez

Što znamo o seriji: Hawkeye serija će pratiti Jeremy Rennerovog Clint Bartona dok predaje svoj luk i strijele Kate Bishop, liku koji je preuzeo njegov identitet Hawkeye u stripovima.

Moon Knight

Showrunner: Jeremy Slater

Očekivani datum izlaska: 2022.

Status: Potvrđeno

Glumci: Oscar Isaac

Što znamo o seriji: U siječnju 2017., James Gunn je izjavio da je Marvelu zapelo za oko filmska adaptacija stripa o Moon Knightu. Osim toga, i scenaristi filma Avengers Endgame su izrazili želju da ožive ovog lika na velikom plantu. No ipak, ovaj lik će na kraju svoj igrani debi imati u svojoj vlasitioj seriji, a s obzirom da su Disney+ serije jako usko povezane sa MCU filmovima, lako je za vjerovati da ćemo Moon Knighta uskoro gledati i na velikom platnu u nekom od nadolazećih crossovera.

She-Hulk

Showrunner: Nepoznato

Očekivani datum izlaska: 2022.

Status: Potvrđeno

Glumci: Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth

Što znamo o seriji: She-Hulk je, kako i ime govori, ženska verzija popularnog zelenog Avengera kojeg je u filmovima glumio Mark Ruffalo, a sasvim je izgledno da je Avengers Endgame bio njegova posljednja stanica kao liku. Ipak, sada kada She-Hulk službeno dolazi u Marvel svemir, možda možemo očekivati i njegovo barem malo pojavljivanje jer Jennifer Walters, rođakinja Bruce Bannera se pretvorila u She-Hulk kada kada je, nakon teške ozljede, primila od njega krv koja je već tada bila izložena gama zračenju.

The Guardians of The Galaxy Holiday Special

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Redatelj: James Gunn

Očekivani datum izlaska: Blagdani 2022.

Status: Potvrđeno

Glumci: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper, Karen Gillian, Vin Diesel, Pom Klementieff, Sean Gunn

Što znamo: Televizijski specijal koji će nam pokazati kako Čuvari Galaksije provode blagdansko vrijeme. Ovaj film bi mogao biti uvod u Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Secret Invasion

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Kyle Bradstreet

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: Potvrđeno

Glumci: Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn

Što znamo o seriji: Sam L Jackson kao Nick Fury se vraća zajedno sa svojim novim saveznicima, Skrullsima, koje vodi Talos.

Ironheart

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Nepoznato

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: Potvrđeno

Glumci: Dominique Thorne

Što znamo o seriji: Serija o Riri Williams, djevojci koja je prva uspjela sastaviti vlastito mehaničko odijelo nakon Tony Starkove ere.

Armor Wars

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Nepoznato

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: Potvrđeno

Glumci: Don Cheadle

Što znamo o seriji: Don Cheadle se vraća kao Rhodey/War Machine u vlastitoj avanturi. Trenutno nema drugih informacija.

I am Groot

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Nepoznato

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: Potvrđeno

Glumci: Vin Diesel (?)

Što znamo: Mini serija kratkih filmova o poznatom liku Grootu.

Neimenovana serija o Wakandi

Sve nadolazeće Marvel TV serije

Showrunner: Nepoznato

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: U razvoju

Glumci: Nepoznato

Što znamo o seriji: Ryan Coolger je potpisao ugovor da će režirati seriju fokusiranu na Wakandu i njezin narod. Nije poznato kakvu će imati povezanost sa nadolazećim filmom Black Panther 2.

Neimenovana Echo serija

Showrunner: Etan Cohen i Emily Cohen

Očekivani datum izlaska: Nepoznato

Status: U razvoju

Glumci: Alaqua Cox

Što znamo o seriji: Spin-off serije Hawkeye o liku Echo.

Similar Posts