Ray Fisher se neće vratiti kao Cyborg

Ray Fisher neće reprizirati svoju ulogu Cyborga u DCEU, a također je otkazan i Cyborg solo film. Justice League je trebao biti jedan od najvećih superherojskih projekata Warner Brosa. s kojim su trebali parirati Marvelovim The Avengers. Međutim, nakon neuspjeha na kino blagajnama čini se kako su promijenili mišljenje o cijeloj franšizi. Ben Affleck se je već i službeno umirovio kao Batman, Henry Cavillov nastavak u ulozi Supermana je pod upitnikom, jučer smo pisali da se slično događa i s Ezra Millerovim Flashom, a sada nam stiže potvrda da Ray Fisher više neće biti Cyborg.

Gal Gadot i Jason Momoa su za sada jedini koji su preživjeli neuspjeh Justice League filma i uspjeli napraviti uspješne solo filmove. Sada nam stižu izvještaji da Warner Bros. ne planira dati Ray Fisheru solo Cyborg film. Studio nema nikakvih interesa nastaviti priču Victora Stonea na bilo koji način. Jednostavno rečeno, Warner Bros više ne želi raditi s Fisherom.

To i ne dolazi kao tako veliko iznenađenje zato što Cyborg nema ni neku solo karijeru u stripovima, tako da ga se ne smatra nekim fanovima vrlo važnim članom Justice League. Hoće li on faliti svijetu kao što mu fale Batman ili Superman? Vrlo teško.

Iako možda trebamo suosjećati s glumcem, ovo se zapravo uklapa u ovaj novi tip DC franšize. Fisher je bio izabran od redatelja Zack Snydera, koji je planirao praviti povezani svemir superheroja, ali sada kada on više nije arhitekt DCEU, ne ćudi što nema mjesta za Cyborga u nadolazećim filmovima. S obzirom na to da studio planira uglavnom raditi solo filmove, s vrlo malo potencijalnih crossovera, on jednostavno nema gdje dobiti svoje mjesto.

Prošlog studenog, Umberto Gonzalez je tweetao stripovski panel bez konteksta, u kojem je prikazan mrtav Cyborg koji se počeo regenerirati. Mislilo se da to znači kako se film polako počinje vračati na isti način. Sada se čini kako je Gonzalez možda htio reći da je trenutna inkarnacija lika mrtva i da ako se ikada vrati, bit će s potpuno novim glumcem.

Vidljive su velike promjene u DCEU, nekim fanovima će se to svidjeti, dok drugima neće, međutim, u studiju prvenstveno gledaju na zaradu, a kako se sada čini, ovaj novi pristup im donosi puno veću i teško da će ga uskoro mijenjati. Osobno se nadam u budućnosti da će nešto početi i spajati, ali to ostaje vidjeti.

Similar Posts