Procurio prvi kratki klip iz filma 'Godzilla vs Kong'

Procurio prvi kratki klip iz filma ‘Godzilla vs Kong’

Snimke prvog pogleda s CCXP-a otkrivaju pogled na Godzillu i Konga. Dugo očekivani film trebao bi po prvi puta okupiti čudovišta Legendaryevih filmova u njihovom zajedničkom svemiru. Film je nastavak Godzille: King of the Monsters i Kong: Skull Island. Ta su dva filma objavljena 2019., odnosno 2017. godine. Od tada, dvoboj između dva čudovišta zadirkivala su Legendary Pictures.

U glavnim ulogama Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Alexander Skarsgård, Rebecca Hall i Brian Tyree Henry, film bi se trebao naći u kinima 21. svibnja 2021. Iznenađujućim potezom početkom ovog tjedna, Warner Bros. najavio je da su svi njihovi filmovi iz 2021., uključujući Godzilla vs Kong, isti će dan doći u kina i na HBO Max. Film će na platformi biti dostupan besplatno mjesec dana.

Snimke prikazane tijekom CCXP-a daju prvi pogled na dva čudovišta. Izbliza ih pokazuju spremne za borbu, Godzilla pliva i Kong novi nešto što se čini kao lanac oko vrata. Paleta boja je ponovno naglašena, s Godzillom natopljenom tamnoplavom bojom i Kongom naspram jarko narančastog neba. Isječak je jedan od prvih pogleda na čudovišta dok obožavatelji čekaju izlazak službenog trailera. Snimka također naglašava njihovu podudarnost, a isječak je napravljen tako da izgleda kao da se dva čudovišta međusobno gledaju pred okršaj.

Similar Posts