Pogledajte video kako Tom Hiddleston pada na lice tijekom snimanja Loki serije

Pogledajte video kako Tom Hiddleston pada na lice tijekom snimanja Loki serije

Tom Hiddleston ulijeće u snimanje nove Marvelove Loki serije, licem u pod.

Marvelov bog nestašluka dobiva vlastitu TV seriju na Disney + u proljeće 2021. godine, a u ponedjeljak je Hiddleston podijelio video iza kulisa na svom Instagram profilu kako je izveo neke trikove u pripremi. Stvari započinju dovoljno graciozno, dok on na žici leti kroz zrak, ali njegovo je slijetanje, manje elegantno. “Priprema ide jako dobro”, našalio se u potpisu.

Govori li nam ovaj video nešto o tome što očekivati ​​od serije? Apsolutno ne. Je li još uvijek super zabavno gledati Hiddleston kako leti kroz zrak iznova i iznova, prije padanja na lice? Možete se kladiti da je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Prep is going really well. #Loki

Objavu dijeli Tom Hiddleston (@twhiddleston)

Loki je jedan od nekoliko figura Marvelovog Filmskog Svemira koji će dobiti svoju solo Disney+ TV seriju, uz The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision i Hawkeye. Također se razvijaju i druge TV serije koje će uvesti neke nove likove poput Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk. Ova Disney+ TV serija se neće fokusirati na onog Lokija koji je ubijen u Avengers: Infinity War, nego alternativnu verziju koja je ukrala Tesseract i nestala kada su se Avengeri vratili kroz vrijeme u Endgame filmu. “Pitanje koje dobijem više nego i jedno drugo iz Endgame je, gdje je Loki otišao, i što se dogodilo Lokiju?” Marvel Studios predsjednik Kevin Feige rekao je na San Diego Comic-Conu prošlog ljeta. “Serija će odgovoriti na ta pitanja.”

Similar Posts