Novi Adam Sandlerov film 'Uncut Gems' ima 100% rejting na Rotten Tomatoes!

Novi Adam Sandlerov film ‘Uncut Gems’ ima 100% rejting na Rotten Tomatoes!

Novi Adam Sandlerov film Uncut Gems dobiva neke nevjerojatno dobre kritike. Film je imao premijeru na Telluride Filmskom Festivalu prošlog vikenda prije svoj izlaska u prosincu i trenutno ima rejting od 100% na Rotten Tomatoes i 92 na Metacritic. Da budemo iskreni, tek ima nekih 10tak recenzija objavljenih do sada, ali to je snažan početak i potencijalno reprezentativan pokazatelj kako će film ocjenjivati ​​kad se objavi široj publici pred kraj ove godine.

Film, redatelja Benny i Josh Safdie, je krimi triler koji prati Howarda Ratnera (Sandler) koji je Njujorški draguljar s namjerom zgrtanja bogatstva. “Howard Ratner, vlasnik prodavaonice draguljima i prodavač bogatima i slavnima, smješten je u dijamantskom okrugu New Yorka, te mora pronaći način da plati svoje dugove kada mu je roba oduzeta od jednog od njegovih najboljih prodavača i njegove djevojke.”

Tek treba doći trailer za Uncut Gems, ali ove fantastične recenzije su indikator da se ovaj film ne smije propustiti. Osim Sandlera, u filmu glume i Eric Bogosian, Idina Menzel, Judd Hirsch i LaKeith Stanfield.

Hvaljeni redatelj Martin Scorsese je izvršni producent filma Uncut Gems.

Similar Posts