Najava serije ‘When Heroes Fly’ (Let heroja)

Izvrsna izraelska serija: Let heroja (When Heroes Fly)
Koliko je snage potrebno da biste se izborili za ono što volite?

Mislio je da je izgubio sve, ljubav svog života, vjeru, prijatelje… Rat u kojem je sudjelovao prije 11 godina ostavio je tragične posljedice… No jedan telefonski poziv, i ne sluteći, promijenit će sve.

Dramatična triler-serija Let heroja (When Heroes Fly) inspirirana je jednim od najprodavanijih izraelskih romana pisca Amira Gutfreunda, o četirima prijateljima, ratnim veteranima specijalne izraelske vojne jedinice, koji se 11 godina nakon završetka rata ponovno okupljaju zbog vrlo intimne i delikatne situacije. No spremni su proći pakao, samo da bi pronašli svoj mir.

Radnja započinje završetkom Izraelsko-libanonskog rata 2006. godine u kojem se četvorica najboljih prijatelja pripremaju za konačan povratak svojim domovima.
11 godina nakon završetka ratnih misija prijatelji su krenuli svatko svojim putem, svatko sa svojim pričama, problemima, osobnim tragedijama.
Djevojka Yaeli (
Ninet Tayeb) ljubav je života mladića Aviva (Tomer Kapon) i sestra mladića Dubija (Nadav Naytes) koja je nestala i vjeruje se da je mrtva. No kada njezinu sliku u lokalnim novinama ugleda Bandu (Moshe Ashkenazi), koji živi i radi u Južnoj Americi, počinje njihova avantura života koja ih vodi u kolumbijsku džunglu. Na tom putu svatko od njih četvorice suočit će se s vlastitim traumama i osobnim psihološkim granicama.

Nagrada za najbolju seriju na Filmskom festivalu u Cannesu

Let heroja, redatelja Omri Givrona, osvojio je na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu nagradu za najbolju seriju.

Samo ću zahvaliti Bogu. Život na izraelskoj televiziji nije uvijek lagan, no kad imate seriju koja je uspjela, to je iz razloga što su na njoj radili ljudi koji vole svoj posao i zato velika hvala svima. Ova serija suočava se s posljedicama rata, i zato ću samo reći – vodite ljubav, a ne rat“ rekao je, nakon što je primio nagradu, glumac Tomer Kapon.

S izrazito uvjerljivom glumom, posebnom razradom karaktera i nepredvidljivim scenarijem, ova serija, snimana u Izraelu i Kolumbiji, vrlo je strastvena i prepuna nevjerojatno realističnih scena. Kroz epizode gledatelji će se susresti sa širokom paletom emocija i dinamičnim, neočekivanim, dramatičnim, ali i romantičnim te tužnim scenarijem.
Serija je to, zapravo, o prijateljstvu, zacjeljivanju, pružanju drugih prilika, gubitku, no posebno o ljudskoj moći i snazi koja postaje nemjerljiva kada je u pitanju ljubav.

Svih 11 epizoda možete gledati od 1. rujna na Pickbox.tv samostalnoj usluzi kao i na Pickbox kanalu u sklopu MaxTV paketa. Također možete iskoristiti pokusni period od 30 dana na Pickboxu u kojemu možete gledati kompletni sadržaj potpuno besplatno.

Similar Posts