Michael B. Jordan predvodi novi Rainbow Six film

Michael B. Jordan predvodi novi Rainbow Six film

Dok raste popularnost zvijezdi filmova Creed i Black Panther, Paramount Pictures je najavio pravljenje Rainbow Six serije filmova, a predvodit će ih Michael B. Jordan u glavnoj ulozi. 
Prema Variety, Paramount izrađuje dva nova igrana filma pravljena prema Tom Clancy knjigama “Rainbow Six” i “Without Remorse,” obje knjige u kojima je John Clark (Michael B. Jordan) glavni lik. Prema Paramount planu, Without Remorse će biti prvi dio i poslužit će kao origin priča Jordanovog lika, Clarka.

Glavni producent filmova će biti Akiva Goldsman, a uz njega su još i Jordan, Josh Appelbaum i Andre Nemec. Paramount za sada traži redatelje i scenariste za film Without Remorse.

Clark a.k.a. John Terrence Kelly, je bivši mornarički specijalac koji je postao operativac CIA i pojavit će se u ukupno 17 knjiga, od kojih je prva 1988. “The Cardinal of the Kremlin.” Obično je bio sporedni lik, Clark je bio poznat po tome što je pomagao CIA analistu Jack Ryanu na nekim od njegovih fizički zahtjevnijih misija. Clark je naknadno postao glavni lik i samostalan knjigom od Tom Clancy “Without Remorse,” koja priča njegovu origin priču. U prošlosti je lik John Clarka u filmovima glumila Hollywoodska legenda Willem Dafoe nasuprot Harrison Ford kao Ryanu u Paramount ‘Clear and Present Danger’ filmu. Clark se zatim pojavio na velikim ekranima u 2002. godini, utjelovio ga je Liev Schreiber, u filmu redatelja Phil Alden Robinsona “The Sum of All Fears.”

To što su uspjeli dovesti Jordana za glavnu ulogu je sigurno veliki dobitak za Paramount, zato što je on postao vrlo popularan i tražen u Hollywoodu nakon odlične uloge Erik Killmongera u Marvelovom Black Panther filmu. Trenutno, Jordan treba reprizirati svoju ulogu Adonis Creed u nadolazećem Creed II filmu redatelja Steven Caple Jr., koji dolazi 21. studenog u kina. Nakon toga moći ćemo ga gledati u filmu Just Mercy, drami redatelja Destin Daniel Cretton. U Just Mercy, Jordan glumi svjetski poznatog odvjetnika za ljudska prava Bryan Stevensona, dok se on prisjeća iskustava i detalja u slučajevima zatvorenika osuđenih na smrtnu kaznu, koje se borio osloboditi. Brie Larson, Jamie Foxx i Tim Blake Nelson će mu se također pridružiti u Just Mercy.

Similar Posts