Marvel Inhumans – razočaranje na kino blagajnama

Marvelovi Inhumans za sada ne stoje dobro u svom eksperimentalnom pohodu na IMAX kino blagajne.

Prema Deadline, Inhumans u svom četiri dnevnom pohodu na IMAX blagajne, u 393 kina u Americi, zaradili su samo $1.5 milijuna. Diljem svijeta zaradili su oko $2.6 milijuna. Te brojke zvuče dosta slabo, kada se zna da su Marvel produkcije, ali tako nešto je i za očekivati od televizijske serije koja dolazi u kina. Za usporedbu IMAX je pustio i dvije Game of Thrones epizode, u siječnju i to u manje kina i uspjeli su zaraditi oko $2 milijuna u tjedan dana.

Marvel Inhumans - razočaranje na kino blagajnama
Inhumans

Vjerojatni razlog, tim nižim brojkama od očekivanih, je što je seriju i kritika i gledatelji, koji su do sada imali prilike vidjeti, ocijenili vrlo lošom. Da budem iskren i ne čudi previše, kada znamo da je kreator serije isti kao i serije Iron Fist, Scott Buck. Iskreno nije mi jasno kako su čovjeku dopustili raditi ponovno na i jednom projektu, nakon onog debakla s Iron Fistom. Ne samo što je uništio tu seriju bio, nego je totalno uništio i gledanost i “hype” i sve ostalo, povezano s i oko likova i serije Defenders. Nadao sam se da ćemo vidjeti te Inhumanse i da će napraviti nešto dobro od njih, ali nekako mislim da ćemo ih vrlo kratko gledati na tv ekranima. Trailer, kao izgleda i serija, izgleda jako loše i opet nekako eksperimentalno, ali nažalost ne u dobrom smislu.

Inhumans su prvotno planirani kao film, ali su ih onda odlučili ipak napraviti kao seriju, čije će prve dvije epizode biti puštene u IMAX kinima, s tim da će tjedan dana nakon toga premijera im biti i na ABC kući.

Marvelovim Inhumans glume Anson Mount, Serinda Swan, Iwan Rhoen, Ken Leung, Eme Ikwuakor, Isabelle Cornish, Mike Moh, Sonya Balmores i Ellen Woglomas.

Premijera na ABC televiziji im je 29. rujna, a u nastavku pogledajte taj, dosta kritizirani, trailer i CGI (računalne animacije)

Similar Posts