Kevin Conroy kao Bruce Wayne u 'Crisis on Infinite Earths'!

Kevin Conroy kao Bruce Wayne u ‘Crisis on Infinite Earths’!

Kevin Conroy, koji već preko 25 godina posuđuje glas animiranom Batmanu krajem ove godine će prvi put glumiti i igranu verziju Bruce Waynea, i to u Arrowverse crossoveru Crisis on Infinite Earths.

Batmana su kroz godine glumili mnogi glumci i u igranim i u animiranim verzijama, ali zasigurno je da je Conroy najveći veteran od svih njih. Conroy je počeo posuđivati glas Vitezu Tame još 1992. kada je prva Batman animirana serija krenula sa prikazivanjem. Od tada pa do danas je tu ulogu ponovio i u još nebrojnim drugim projektima, među kojima su animirane serije ​Justice League, Justice League Unlimited ​i ​Batman Beyond, ​te animirani filmovi ​Batman: Mask of the Phantasm,​ ​Batman & Mr. Freeze: SubZero​, ​Batman Beyond: Return of the Joker ​i ​Batman: Mystery of the Batwoman. ​Također je posuđivao glas Batmanu u tri od četiri video igre iz ​Batman: Arkham ​serijala, a ulogu povremeno reprizira i danas u novim animiranim DC filmovima, zadnji takav je ​Justice League vs The Fatal Five koji je izašao ove godine.

Kevin Conroy kao Bruce Wayne u 'Crisis on Infinite Earths'!

Conroy je kroz svoju karijeru gotovo pa postao i sinonim za Batmana, a mnogi obožavatelji ga već godinama žele vidjeti i u nekim igranim projektima, a čini se da je san upravo postao java. Najavljeno je da će Conroy glumiti starijeg Bruce Waynea, što i nije toliko neobično jer je vrlo vjerojatno da će Crisis pokazati mnoge svijetove Arrowverse multiverzuma, čime ćemo vidjeti mnoge verzije od prije poznatih (i nepoznatih) likova. Bruce Wayne se dosad nikad u Arrowverseu nije pojavio, ali je bio više referenci na njega. U prošlogodišnjem crossoveru Elseworlds je spomenuto Bruce Wayne još prije tri godine napustio Gotham, o čemu ćemo sve detaljno saznati u nadolazećoj seriji Batwoman. 

No znajte, iako će Conroy glumiti Bruce Wayne, ne očekujte debi Batmana u Arrowverseu jer CW još uvijek nema prava za korištenje Batman lika, barem ne zasad.

Crisis on Infinite Earths će biti najveći Arrowverse crossover dosad, bit će podijeljen u dva dijela. Prvi dio će izaći početkom prosinca, dok će drugi u siječnju iduće godine.

Druge je zanimalo i ovo...