James Cameron otkrio prve četiri predivne slike novog Avatar 2 filma

James Cameron otkrio prve četiri predivne slike novog Avatar 2 filma

Prošlo je više od desetljeća od kada je James Cameronov Avatar zadivio gledatelje diljem svijeta i postao film s najvećom zaradom na kino blagajnama svih vremena. Ipak, čak i unatoč tome što je prošlo više od 10 godina od izlaska prvog filma, mi smo i dalje gotovo dvije godine udaljeni od dugo očekivanog Avatar nastavka, o kojem Cameron priča već duže vrijeme.

Avatar 2, prvi od planirana četiri nastavka, dolazi u kina u prosincu 2021. godine, tako da je i dalje poprilično udaljen, ali sada su fanovi dobili prvi pogled na njega zahvaljujući prezentaciji na CES u Las Vegasu.

Tijekom Daimlerove prezentacije na CES, Mercedes-Benz je otkrio koncept za auto koji je inspiriran svijetom Avatara. Ovaj čudni automobil, koji je vjerojatno i dalje godinama i godinama od stvarnog postojanja, zasigurno je trebalo biti fokus prezentacije, ali filmski fanovi su se uzbudili oko onoga što Cameron dijeli s pozornice. Otkrio je prvu konceptu umjetnost iz Avatara 2, fokusirajući se na dijelove Pandore koje nismo mogli vidjeti u prvom filmu.

Četiri nove slike konceptne umjetnosti pokazuju druge dijelove planeta Pandore. Dvije istražuju bujne otoke usred mora, jedan prikazuje noćno nebo osvijetljeno s nekoliko mjeseca, a na posljednjoj se nalazi plutajući skup otočića i neko do sada ne viđeno vodeno stvorenje.

Umjesto da snima samo jedan film, nekoliko Avatar nastavaka je snimano jedan uz drugi, i sve će ih objaviti Disney krenuvši od 2021. godine.

Dugo očekivani nastavak Avatara je u izradi već puno godina, a trenutni datum izlaska je 17. prosinac 2021. godine, Avatar 3 22. prosinca 2023., Avatar 4 19. prosinca 2025. i Avatar 5 17. prosinca 2027. godine.

Similar Posts