‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

‘IT’ redatelj Andy Muschietti u razgovorima da režira ‘The Flash’ film

Hollywood Reporter otkriva da John Frances Daily i Jonathan Goldstein više nisu povezani s režiranjem DC solo filma fokusiranog na The Flash. Umjesto toga, Warner Bros. je u razgovorima s IT redateljem Andy Muschiettijem koji bi trebao preuzeti ovaj projekt za koji je Ezra Miller još uvijek povezan u glavnoj ulozi.

Osim toga, u izvještaju također spominju da studio razmatra Bumblebee i Birds of Prey scenaristicu Christinu Hodson za pisanje skripte. DC Comics pisac Grant Morrison i Ezra Miller osobnu su pravili posljednju skriptu filma, međutim, čini se da studio neće ići dalje ni s njihovom skriptom.

‘The Flash’ film uskoro započinje snimanje

John Frances Daily i Jonathan Goldstein, koji su zaposleni za ovaj posao zahvaljujući uspjehu njihovog filma Game Night navodno su odustali od The Flash filma samostalno. I dok još službeno dogovori nisu finalizirani, žena Andy Muschiettija i producentica filma IT će producirati ovaj film zajedno s Michael Disco. Warneri se nadaju sve pripremiti za početak produkcije u siječnju 2020. godine.

Kreativne razlike dugo su mučile film The Flash u kojem glumi Ezra Miller. I dok se napokon činilo da se projekt kreće prema naprijed s John Frances Dailyjem i Jonathanom Goldsteinom koji su bili vezani uz projekt, Ezra Miller, koji je originalno bio zaposlen kao The Flash u Zack Snyderovom Batman v Superman se počeo sukobljavati s redateljskim duom koji su htjeli napraviti jedan zabavniji film, dok je Ezra Miller želio mračniju verziju lika. Nakon mjeseci međusobnih kompromisa, John Frances Daily i Jonathan Goldstein su se odlučili u potpunosti povući iz The Flash filma. I dok je studio sada odbio Ezra Millerovu i Grant Morrisonovu skriptu, Ezra Miller i dalje ostaje povezan s glavnom ulogom Flasha u filmu.

Mislite li da je redatelj horor filmova IT i Mama prava osoba za režirati The Flash film? Napišite nam u komentarima na našoj Facebook stranici.

Druge je zanimalo i ovo...