Daredevil zvijezda Charlie Cox obukao se kao Matt Murdock na priznanju Stan Leeju

Daredevil zvijezda Charlie Cox obukao se kao Matt Murdock na priznanju Stan Leeju

Marvelov kreator Stan Lee je uvijek bio istaknuta figura na New York Comic Conu prošlih godina, pa je odgovaralo da je ikona odano priznanje na NYCC 2019. To je došlo u formi dva drugačija panela, uključujući Excelsior! Remembering Stan Lee panela. Na tom panelu se pojavila Daredevil zvijezda Charlie Cox kako bi zagrijao publiku, ali on se kasnije još jednom vratio, samo tog puta obučen kao odvjetnik iz Netflixove serije, Matt Murdock.

Kao što možete vidjeti ispod, Cox se vratio na pozornicu obučen kao Matt Murdock iz Daredevila, s crvenim naočalama, odijelom i drugim, a fanovi su bili oduševljeni. Ta slika je pronašla svoj put na Instagram, a kako ispada nije jedini put te večeri da se Daredevil spominjao.

Daredevil zvijezda Vincent D’Onofrio, koji je glumio Kingpina u seriji, je također bio u publici i Tvitao je kako je Clark Gregg, voditelj tog panela, uspio ubaciti “Save Daredevil” tijekom svojih voditeljskih dužnosti te večeri.

Daredevil zvijezda Charlie Cox obukao se kao Matt Murdock na priznanju Stan Leeju

Fanovi su jako žalili za gubitkom Daredevila i ostalih Netflixovih Marvel serija. Nakon što je dogovor između Netflixa i Disneyja završio, Netflix je okončao sve projekte, uključujući Luke Cagea i Iron Fista koji su ulazili u svoje treće sezone.

Onda je Netflix ukinuo Daredevila nakon kritički i gledateljski odlično prihvaćene treće sezone, što je zasigurno bilo najveće iznenađenje otkazivanja. Nakon toga su otkazali Punishera i Jessica Jones, te završili suradnju Netflixa i Disneyja.

I dalje ima nada da Marvel vrati te likove i priče nazad, ali trebat će neko vrijeme, jer očigledno postoji dio ugovora koji kaže da mora proći dvije godine od Netflixovog otkazivanja prije nego Marvel smije početi razvijati serije s tim likovima. Za sada, morat ćemo čekati i vidjeti.

Similar Posts