Captain America & Wonder Woman otplesali u odličnom fanovskom DC/Marvel posteru

Captain America & Wonder Woman otplesali u odličnom fanovskom DC/Marvel posteru

Captain America i Wonder Woman dijele vatreni ples u ovom Marvel i DC crossover fanovskom posteru.

Unatoč tome što dolaze iz dvije različite franšize, bilo bi zaista odlično kada bi mogli vidjeti Captain America i Wonder Woman kako se negdje sastanu, a čini se da je upravo na to mislio Alon Chou kada je napravio ovaj fanovski poster.

On prikazuje Captain America i Wonder Woman kako plešu, a čini se i da su poprilično prisni. Možete vidjeti poster ispod.

Ples ima posebno značenje za Capa i Dianu. U Wonder Woman, Diana i Steve plešu uoči svoje infiltracije na Njemačkom balu. Međutim, ples Kapetana Amerike igra značajniju ulogu na njegovom MCU putu. U The First Avenger on obećava da će zaplesati s Peggy Carter nakon što se rat završio, ali on će uroniti u Atlantik prije nego što zapravo može. Godinama nakon toga izgubljeni ples progoni Stevea. Napokon, ipak, u posljednjim trenucima filma Endgame konačno dobiva svoj trenutak s Peggy.

Marvel/DC crossoveri nisu ništa novo, jer fanovi često žele vidjeti kako se najveći junaci u svijetu stripa okupljaju. Ipak, ovako nešto, teško da ćemo ikada vidjeti, barem ne na filmu.

Similar Posts