Dave Bautista želi glumiti Batmanovog negativca i to ne Banea

Dave Bautista želi glumiti Batmanovog negativca i to ne Banea

Prije nego je dobio ulogu koja ga je proslavila kao Drax u  James Gunnovim Guardians of the Galaxy, Dave Bautista je bio najpoznatiji kao WWE hrvač. Glumac je posljednji puta viđen kao Drax u Avengers: Endgame i reprizirat će svoju ulogu u James Gunnovom trećem Guardians of the Galaxy filmu. Za sada, Gunn trenutno radi na The Suicide Squad filmu, filmu u kojem je Dave Bautista skoro glumio. Što se tiče Bautiste, glumac trenutno snima Zack Snyderov Netflix zombie film Army of the Dead.

I dok je Bautista i dalje u Marvelovom Filmskom Svemiru, mnogi DC fanovi su željeli vidjeti tog glumca u ulozi Banea u The Batman filmu. Bane trenutno nije među glasinama kao jedan od negativaca koji će se pojaviti u tom vrlo iščekivanom filmu. Međutim, Dave Bautista je izrazio želju u prošlosti i bio bi savršena osoba za prenijeti stripovski preciznog Banea na velike ekrane. S trailerom za Joaquin Phoenixovog Jokera koji je jučer došao, netko je tweetao Daveu Bautisti, pišuću kako bi radije vidjeli Bautistu kao nekog drugog Batmanovog negativca, a ne Banea. Pročitajte ispod Bautistin odgovor.

Dave Bautista je također podijelio svoje mišljenje o novom traileru za Jokera i priznao da mu se Joaquin Phoenixov film čini “odvojenim” kada tu nije Batman umješan:

Što mislite o ovom izboru i je li bi vam bilo draže vidjeti Bautistu kao Banea ili Clayfacea?

Similar Posts