Trailer: Pet Sematary (2019)

Trailer: Pet Sematary (2019)

Stigao je novi službeni trailer za nadolazeći remake horor film, pravljen prema knjizi Stephen Kinga, Pet Sematary (Groblje kućnih ljubimaca)!

Datum izlaska filma Pet Sematary:

05. travanj 2019

Hrvatski naziv:

Groblje kućnih ljubimaca

Žanr:

Horor

Redatelj:

Kevin Kölsch, Dennis Widmyer

Scenarist:

Stephen King, David Kajganich

Glumci:

Jason Clarke, John Lithgow, Amy Seimetz

Radnje ukratko:

Na temelju horor romana Stephena Kinga, Pet Sematary prati dr. Louis Creed (Clarke), koji se nakon preseljenja sa svojom ženom Rachel (Seimetz) i njihovih dvoje djece iz Bostona u ruralni Maine otkriva tajnovito groblje skriveno duboko u šumi blizu njihovog novog doma. Kad ih tragedija zadesi, Louis se okrene svom neobičnom susjedu, Jud Crandallu (Lithgow), pokreće opasnu lančanu reakciju koja oslobađa neizrecivo zlo s užasnim posljedicama.

Trailer: Pet Sematary (2019)

Redatelj novog filma, Groblje kućnih ljubimaca, će biti Kevin Kolsch i Dennis Widmyer (Starry Eyes, Scream: The TV Series), s Jeff Buhler (The Midnight Meat Train) kao scenaristom.

Nakon fantastičnog uspjeha remake IT filma, koji je pomogao Hollywoodu da 2017 bude najuspješnija godina za horor filmove u povijesti, nije teško za zaključiti zašto Paramount želi ponovno pokušati s filmom Pet Sematary (Groblje kućnih ljubimaca). Originalni Pet Sematary je jeziv i ima svoje čari, ali je daleko od odličnog.

Originalna filmska verzija Pet Sematary (Groblje kućnih ljubimaca) je izašla 1989, s Kingom kao scenaristom, a nastavak je izašao 1992 godine. Ako ste vidjeli nastavak, znate zašto trećeg dijela nije bilo. Ovaj novi film će biti remake originalnog filma iz 1989 godine, a ne neka verzija nastavka.

S druge strane, slogan filma/knjige kaže “sometimes dead is better” (ponekad je mrtvo bolje), nadamo se da se to neće odnositi i na ovaj novi film.

Film Pet Sematary (Groblje kućnih ljubimaca) dolazi u kina 05. travanj 2019. godine.

Trailer filma Pet Sematary (Groblje kućnih ljubimaca):

Druge je zanimalo i ovo...