Recenzija: Locke & Key (2020-)

Trailer: Locke & Key (2020-)

Stigao je prvi službeni trailer za nadolazeću Netflixovu horor/misterija seriju, koja je adaptacija Joe Hillove i Gabriel Rodriguezove odlične IDW stripovske serije Locke & Key.

Datum izlaska serije Locke & Key:

07. veljače 2020.

Žanr serije:

Drama, horor, fantazija, misterija

Kreator:

Carlton Cuse, Meredith Averill

Glumci:

Kevin Alves, Thomas Mitchell Barnet, Coby Bird

Radnja ukratko:

Nakon što je njihov otac ubijen pod tajanstvenim okolnostima, troje djece i njihova majka presele se u dom svojih predaka, Keyhouse, za kojeg otkrivaju da je prepun čarobnih ključeva koji mogu biti povezani sa smrću njihovog oca. Dok Locke djeca istražuju različite ključeve i njihove jedinstvene moći, budi se tajanstveni demon – i ništa ga neće zaustaviti da ih ukrade.

Trailer: Locke & Key (2020-)

Adaptacija Joe Hillove i Gabriel Rodriguezove odlične IDW stripovske serije Locke and Key je napokon na putu, a Netflix je sada najavio da će prva sezona imati premijeru u petak, 07. veljače 2020. godine.

Ova 10 epizodna horor/misterija serija nam stiže od Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) i Meredith Averill (The Haunting of Hill House), dok su zvijezde Locke and Key serije Darby Stanchfield (Scandal) kao Nina Locke, Jackson Robert Scott (IT) kao Bode Locke, Connor Jessup (American Crime) kao Tyler Locke, Emilia Jones (Horrible Histories) kao Kinsey Locke, Bill Heck (The Ballad of Buster Scruggs) kao Rendell Locke, Laysla De Oliveira kao Dodge, Thomas Mitchell Barnet kao Sam Lesser, Griffin Gluck (American Vandal) kao Gabe i Coby Bird kao Rufus Whedon.

Locke & Key dolazi na Netflix 07. veljače 2020. godine.

U nastavku pogledajte prvi trailer za Locke & Key seriju:

https://youtu.be/hiiH877dgWk

Similar Posts