Recenzija: Better Watch Out

U mirnoj ulici iz predgrađa, dadilja mora braniti dvanaestogodišnjeg dječaka od uljeza, samo kako bi otkrila da je to daleko od ‘normalnog’ upada u kuću.

Žanr filma:

Horor, triler

Redatelj:

Chris Peckover

Scenarist:

Zack Kahn, Chris Peckover

Glumci:

Patrick Warburton, Virginia Madsen, Dacre Montgomery

 Better Watch Out (2016) on IMDb

Recenzija: Better Watch Out
Better Watch Out

Better Watch Out još poznat pod nazivom Safe Neighborhood je Australsko-Američki horor komedija film, redatelja Chris Peckover. Zvijezde filma su Levi Miller, Olivia DeJonge, Ed Oxenbould i Patrick Warburton.

Ashley (Olivia DeJonge) je dadilja 12 godišnjem Luke Lerner (Levi Miller). On je pokušava zavesti gledanjem horor filmova, ali plan propadne. Nakon što ju uplaše stražnja vrata koja se stalno otvaraju i dekorativni Djed Mraz, koji se ‘pomiče’ okolo po kući.

Better Watch Out je još jedan u nizu horor filmova ove godine. Dosta je drugačiji od ostalih jer ima jedan malo drugačiji zaplet od ostalih horor filmova. Daleko je od spektakularnog, ali je definitivno jedno iznenađenje. Osim toga u lijepom je, toplom, Božićnom okruženju, te ima neke djelomično duhovite dijelove. Ono što želim reći je da je definitivno gledljiv, ništa spektakularno, ali može se pogledati i ne ostati razočaran. Ništa više od toga, ali definitivno zanimljiviji od većine jeftinih horor filmova.

Uz to, glavni glumac, Levi Miller (Luke) je vrlo dobro odglumio mladog, uplašenog i ‘pomalo’ drugačijeg dječaka. Moguće da sam ga pomalo blagim opisao, ali to ćete sami zaključiti nakon gledanja.

Ok film, još jedan sasvim solidan izbor za Halloween 2017 godine.

Similar Posts