Prvi A.I. robotski glumac će glumiti u $70 milijuna vrijednom Sci-Fi filmu

Prvi A.I. robotski glumac će glumiti u $70 milijuna vrijednom Sci-Fi filmu

Umjetno inteligentni robot uskoro će glumiti u nadolazećem znanstveno-fantastičnom filmu. A.I. glumica po imenu Erica bit će prvi robot u glavnoj ulozi. Kao da gledate ex-Machina Alexa Garlanda, ali s robotom kao Ava umjesto glumice iz stvarnog života Alicia Vikander. Holivudski studiji pokušavaju smisliti kako da se vrate na posao i zaštite sve, premda su Bondit Capital Media, Happy Moon Productions i Ten Ten Global Media možda našli rješenje za to.

Bondit Capital Media, Happy Moon Productions i Ten Ten Global Media ulažu 70 milijuna dolara u proizvodnju b, čija je zvijezda, Erica, A.I. robot. Film pripovijeda priču znanstvenika “koji otkriva opasnosti ljudskog DNA programa za usavršavanje koji je stvorio i namjerava pomoći Erici da pobjegne iz nje.”

Film je zasnovan na priči nadzornika za vizualne efekte Erica Phama, Tareka Zohdy i Sam Khoze. Japanski znanstvenici Hiroshi Ishiguro i Kohei Ogawa odgovorni su za Eriku, jer su napravili funkcionalnog robota, “primjenjujući načela metode koja djeluje na umjetnu inteligenciju”. Khoze je nedavno razgovarao o procesu i imao je ovo za reći.

“Kod drugih metoda glume glumci uključuju svoja životna iskustva u ulogu. Ali Erica nema životnih iskustava. Stvorena je od nule da bi igrala ulogu. Morali smo simulirati njezine pokrete i emocije kroz seanse jedan na jedan, poput kontrole brzine njenih pokreta, razgovora kroz svoje osjećaje i treniranja razvoja karaktera i govora tijela.”

Erica je prvobitno bila postavljena da bi glumila u drugom filmu prije b, ali to je propalo. Taj konkretni projekt trebao je biti režija American History X redatelja Tony Kaye.

Scene za b snimljene su već 2019. u cijelom Japanu, no očekuje se da će film potpunu produkciju ostvariti 2021. Još nije najavljeno koji će ljudski glumac glumiti zajedno s Ericom, ali ta odluka bi trebalo pasti u sljedećih nekoliko mjeseci, zajedno s redateljem.

Similar Posts