'Pretty Little Liars' - spinoff u izradi!

‘Pretty Little Liars’ – spinoff u izradi!

Freeform pravi spin-off serije ‘Pretty Little Liars’, s glumicama Sasha Pieterse i Janel Parrish koje će reprizirati svoje uloge. 

‘Pretty Little Liars’ su završile svojih sedam godina prikazivanja u lipnju ove godine, ali je Freeform najavio spin-off serije, naziva Pretty Little Liars: The Perfectionists. Seriji će se vratiti dvije glavne glumice Sasha Pieterse i Janel Parrish, koje će reprizirati svoje uloge.

'Pretty Little Liars' - spinoff u izradi!

Pretty Little Liars su bazirane na popularnoj seriji knjiga od Sara Shepard. Ona će opet surađivati s I. Marlene King na spin-off seriji, obzirom da će serija se bazirati na drugoj knjizi Shepard serija: The Perfectionists. Glavne glumice će se naći u gradu Beacon Heights, gdje stvari nisu tako savršene kako se čine. Bit će više laži, misterija i ubojstva – sve što je trebalo fanovima serije Pretty Little Liars za ispuniti prazninu nakon kraja serije.

Nadajmo se da će ovaj planirani spin-off imati više uspjeha nego Ravenswood, koji je imao samo jednu sezonu u 2013. King je često spominjala vračanje životima omiljenih ‘malih lažljivica’ u budućnosti, tako da će fanove jako zanimati koliko će spin-off serija biti bliska originalnoj.

Bit će zanimljivo i vidjeti hoće li ostali likovi reprizirati svoje likove, barem u cameo ulogama.

Similar Posts